Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > Aan deze babycadeaus hebben de nieuwe ouders écht iets

Aan deze babycadeaus hebben de nieuwe ouders écht iets

Aan deze babycadeaus hebben de nieuwe ouders écht iets

Hoera, een nieuwe baby op de wereld. Maar wat koop je voor de nieuwbakken ouders? Rompers zat, slabbetjes ook. Aan deze cadeaus hebben ze echt iets.

Als er een kleine is geboren, wil je natuurlijk met een origineel cadeau aankomen. Een cadeau waar de jonge ouders iets aan hebben ook. Wij vonden er een paar waarmee je zeker weten hoge ogen gooit.

Safe: draagbare babyhanddoek
Die kleine in bad doen is voor kersverse en wellicht nog wat onzekere ouders best spannend. Daar heeft Noppies iets op bedacht: een babyhanddoek die je om je nek kunt dragen. Zo blijf je én droog bij flink gespetter, maar kun je de baby ook met twee handen uit bad halen. Dat is een stuk veiliger dan dat geklungel met één arm omdat je in die andere een handdoek moet vasthouden. Ligt de baby veilig op de commode, dan maak je de handdoek zo weer van je nek los.

babyhanddoek

Precies goed: de perfecte slaapzak
In deze slaapzak, gemaakt van duurzaam materiaal, heeft de kleine het nooit te koud of te warm. Je kunt kiezen tussen verschillende TOG-waardes (een richtlijn die aangeeft hoeveel lichaamswarmte de stof vasthoudt) en er is zelfs een vierseizoenenslaapzak. Allemaal met een extra ronde vorm voor de comfortabelste slaaphouding van de baby. En je kunt er prima mee op pad. Geen geklooi met riempjes: dankzij de gordel opening kun je de baby met slaapzak en al veilig vervoeren in de maxicosi. En door de L-vormige rits gaat luiers wisselen supersnel. Echt aan alles is gedacht.

babyslaapzak

Meer dan een voetenzak
Het heet een voetenzak maar is zoveel meer dan dat. Want deze voetenzak houd baby’s van top tot teen warm onderweg en zorgt er bovendien voor dat het speentje altijd altijd voor het grijpen ligt.

• Met drukknoopjes, dus gemakkelijk open en dicht te doen
• Geschikt voor alle 3- en 5-puntsgordels
• Gemaakt van duurzaam, superzacht materiaal

voetenzak baby

Verschoonkussenhoes met antislip
Niet alle baby’s blijven rustig liggen als ze verschoond worden. En dan is het soms houden en keren om niet alleen de baby, maar ook het kussen op zijn plaats te houden. Daarom bracht Noppies een antisliplaag aan onder haar aankleedkussens.

• Het aankleedkussen dat wél op zijn plek blijft liggen
• Gemaakt van extra absorberende stof
• Ideaal bij een beweeglijke baby

Tip: maak een gezamenlijke baby-kijk-afspraak en draag met elkaar bij aan het cadeau.

Al deze supercadeaus zijn van Noppies. Noppies gelooft in de combinatie van care, comfort & design voor de allerkleinsten en heeft daarom de Noppies Baby Comfort-lijn ontwikkeld. Ze maken het daarmee voor ouder en baby een stuk leuker en makkelijker – thuis én onderweg. Alle producten zijn duurzaam gemaakt en van de zachtste materialen.
Kijk op noppies.nl.