Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair & Partner > 7 x hier moet jouw ideale dagcrème aan voldoen + WINACTIE

7 x hier moet jouw ideale dagcrème aan voldoen + WINACTIE

7 x hier moet jouw ideale dagcrème aan voldoen + WINACTIE

Een crème die je elke dag op je gezicht smeert, mag best aan wat eisen voldoen. En die eisen veranderen met de tijd en met het seizoen. Volgens ons krijg je de ideale dagcrème als hij voldoet aan deze 7 punten. 

Voldoet je dagcrème aan onderstaande 7 punten, dan heeft jouw huid het goed.

1- Je dagcrème beweegt mee met het seizoen

De zomer komt eraan. En dat betekent dat een SPF-factor in je dagcrème weer belangrijk wordt. Ook in de lente kun je niet zonder een goede zonbescherming in je dagcrème. Als je nauwelijks buiten komt, zoals in de winter, is dat iets minder van belang. 

2- Je dagcrème sluit aan op jouw levensfase

Als je in de twintig bent, hou je je nog nauwelijks bezig met het bestaan van anti-rimpelcrèmes. Je huid is strak en je bent nog in de overtuiging dat je de eeuwige jeugd hebt. Tien jaar later kijk je daar al anders tegenaan en nog weer tien jaar later heeft je huid misschien weer andere behoeftes. De ideale dagcrème sluit daar bij aan.

3- Je dagcrème past bij je huidtype

Vette huid, gevoelige huid, droge huid of een combinatie daarvan (gemengde huid); bijna iedere huid heeft zo zijn eigenaardigheden of behoeftes. En ook dat kan veranderen met de jaren. Wel zo handig als je dagcrème daar bij aansluit. 

4- Je dagcrème bevat veel actieve, biologische ingrediënten 

Actieve ingrediënten uit de natuur, zijn doorgaans effectiever dan hun synthetische varianten. Ze blijven namelijk actief als ze in je huid doordringen, waar ze vervolgens hun werk kunnen doen. Je huid verstevigen bijvoorbeeld, pigmentvlekken aanpakken of onzuiverheden voorkomen.

5- Je dagcrème is bij voorkeur vrij van PEG, sulfaten, siliconen en parabenen en minerale oliën. 

Niet al deze stoffen zijn gevaarlijk of slecht, maar ze staan wel steeds vaker ter discussie. Ze kunnen je huid irriteren, de natuurlijke beschermlaag van je huid in disbalans brengen, een verslavend effect hebben of de conditie van je huid verdoezelen. Natuurlijk zijn alle crèmes in Nederland goedgekeurd, maar als je de natuurlijke balans van je huid zoveel mogelijk intact wilt laten, kun je deze stoffen beter mijden.

6- Je dagcrème is vegan

Of je nou vegan bent of niet, het is fijn als er geen dieren te pas hoeven te komen aan jouw crèmes. Gelukkig zijn dierproeven in Europa sowieso verboden, maar nog fijner smeert het, als er ook geen dierlijke producten in de crème zelf zitten.

7- Je dagcrème aanbrengen is een verwenmomentje 

De verpakking, de geur, de textuur, het draagt allemaal bij aan hoe jij je voelt na het opbrengen van je crème. Het opbrengen van je dagcrème moet geen routine zijn, maar een verwenmoment voor jou en je huid.  

Win een jaar lang jouw ideale dagcrème!

Wij mogen een jaar lang gratis dagcrème van Hilla Skincare weggeven aan één winnares. De winnares ontvangt iedere 3 maanden een dagcrème aangepast aan het seizoen en afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Vul voor 11 mei onderstaand formulier in en abonneer je op de Flair nieuwsbrief.

Customized dagcrème: hoe werkt het?

Bij Hilla Skincare stel je je ideale dagcrème zelf samen! Op basis van jouw huidtype kies je een base voor de juiste dagelijkse huidverzorging. Daar voeg je vervolgens een boost naar keuze aan toe. Een boost bestaat uit actieve ingrediënten, zoals vitamine C, aloë vera en rozenolie. Elke boost heeft weer een ander effect op de huid. Door de base en de boost met elkaar te mengen krijg je een crème met een bijzonder hoge concentratie werkende bestanddelen, afgestemd op jouw huid. En helemaal vegan. Je kunt bij Hilla ook gebruik maken van een herhaalservice, waardoor je altijd op tijd die fijne dagcrème in huis hebt. 

Lees meer over customized dagcrème en de herhaalservice op Hilla Skincare.