Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Happy End: ‘Hij trok zich af, terwijl hij naar me keek en ik kon niets door de handboeien’

Happy End: ‘Hij trok zich af, terwijl hij naar me keek en ik kon niets door de handboeien’

Happy End: ‘Hij trok zich af, terwijl hij naar me keek en ik kon niets door de handboeien’

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt: soms gewoon lekker om te lezen. Dit keer over een kinky avontuurtje met de partner van deze lezeres.  

Tekst: anoniem

Fifty Shades of Grey

“Mijn vriend en ik hebben regelmatig seks. Prima seks! Ik heb echt niets te klagen, laat ik dat vooropstellen. Maar … na tien jaar is het niet altijd nog zo spannend als voorheen. Ik ben late to the party, maar had voor het eerst alle Fifty Shades of Grey films gekeken. Ik vond er eerlijk gezegd niet zoveel aan, behalve het ‘kinky’ gedeelte. Dat leek me wel wat!

Kinky sekstoys

Dus ik bestelde bij een webshop wat kinky spulletjes. Tepelklemmen, handboeien, een blinddoek, een zweepje en ook zo’n veer. Het kwam binnen en ik had er zin in! Ik stalde het allemaal uit op ons bed en zei er verder niets over. Toen we gegeten hadden en op de bank zaten, vroeg ik hem om even mee naar boven te komen. Zijn ogen vielen bijna uit z’n hoofd toen hij het bed zag. Wat bedoeling hiervan was, vroeg ‘ie me.

‘Wat jij wil’

Langzaam deed ik m’n kleren uit en ging op bed liggen. Hij stond voor me en vroeg wat hij dan nu moest doen. “Wat jij wil”, zei ik met een glimlach. Eerlijk gezegd deed ik me veel stoerder voor dan ik was, want ik had natuurlijk ook geen idee. Maar ineens zag ik dat mijn vriend het wel voor zich zag. Hij begon me te kussen over mijn hele lijf en pakte de handboeien. Na wat gehannes met het slotje, maakte hij me met de handboeien vast aan de spijlen van ons bed.

Blinddoek en veertje

Hij deed zijn broek uit en mijn benen uit elkaar. Hij begon me te likken, maar stopte eigenlijk vrij snel weer. Hij trok zich af, terwijl hij naar me keek en ik kon niets door de handboeien. Toen deed hij mij de blinddoek om en begon me te strelen met het veertje. Ik hoorde dat hij zichzelf aftrok en werd steeds geiler.

Tik met de zweep

Hij nam de tijd en streelde me nog steeds met de veer, toen ik ineens een vinger in mijn kut voelde. Hij begon me te vingeren en te likken en ik hoorde hem kreunen. Hij fluisterde dat ik zo lekker ben en dat ‘ie me wilde neuken. Bij wijze van antwoord gooide ik mijn heupen omhoog en toen, zonder aankondiging, stootte hij hard in mij. Een kreun ontsnapte me. Naast mij lag nog steeds het zweepje, ineens voelde ik het harde leer op m’n tepel. Heel voorzichtig gaf hij een tikje erop. Ik had geen idee, maar dat voelde zo lekker. Een kreun ontsnapte me.

Doggy style

Hij draaide me om, trok mijn kont omhoog en begon me in doggy style te neuken. Ineens was daar weer een tik, maar nu op m’n billen. Ik zei hem dat het wel wat harder mocht van mij en dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Iedere keer als het zweepje mijn billen raakte, voelde ik een schok in mijn lijf.

Tepelklemmen

Hij begon mijn clit te stimuleren, terwijl hij me neukte en ik hield het niet lang meer. Ik schreeuwde dat ik zo zou komen en hij stopte. Hij draaide me om en zette de tepelklemmen op mijn tepels. In het begin deed het wat zeer, maar daarna was het echt heel geil. Hij likte me, streelde me en neukte me met zijn vinger, terwijl ik hoorde dat hij zichzelf aftrok. Ik kwam tot een hogtepunt en op dat moment deed hij mijn blinddoek af en trok zich af terwijl hij in mijn ogen keek. Toen hij klaarkwam, spoot ‘ie over mijn borsten waar de tepelklemmen nog steeds opzaten. Mán. Ik gun iedereen zo’n kinky avontuurtje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.