Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Erotisch verhaal: ‘Seks in de wc van onze favoriete kroeg’

Erotisch verhaal: ‘Seks in de wc van onze favoriete kroeg’

Erotisch verhaal: ‘Seks in de wc van onze favoriete kroeg’

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt: soms gewoon lekker om te lezen. Dit keer over wraakseks met haar ex-scharrel de wc van een kroeg.

Tekst: anoniem

“De avond begon dramatisch. Een dag daarvoor had mijn scharrel – waar ik toch al drie maanden mee aan het daten was – laten weten dat ‘ie ‘het niet zag zitten’. Vastberaden mijn weekend er niet door te laten vergallen, zette ik het de dag erna op standje feest met een vriendin. Maar dat het zo’n groot feest zou worden…

Optutten voor uitgaan

We begonnen bij haar thuis: een wijntje om vijf uur ’s middags, lekker eten, tutten, harde muziek. Alles om te vergeten dat die zak me had laten zitten. Daarna naar de plaatselijke kroeg, geen hotspot, wel lekker goedkoop bier drinken. Vervolgens door naar onze hoofdstad om te gaan dansen.

Rebound seks

En daar stond ‘ie: de zak. Ik wist niet dat ‘ie uit zou gaan, want ik had hem die dag niet meer gesproken. Ik was vastberaden hem te negeren, maar hij negeerde mij niet. Ik had dan ook extra m’n best gedaan om over hem heen te komen door onder een ander te komen: rebound seks. Dat liet ‘ie niet gebeuren.

‘Dit kontje kan ik toch niet laten gaan?’

Na wat blikken heen en weer besloot ik een drankje te gaan halen voor mij en m’n vriendin. Terwijl ik bij de bar stond voelde ik ineens een hand op m’n kont. “Jij wilde mij niet meer, oprotten”, zei ik bot. Hij keek me verbouwereerd aan, maar herpakte zich snel: “Sorry, maar dit kontje, dat kan ik toch niet laten gaan?”. Of het de drank was, de boosheid of de geilheid weet ik niet, maar ik zoende hem vol op z’n mond. Hij kwam dicht tegen me aan staan en ik voelde dat het jurkje en de zoen z’n dienst hadden bewezen: hij had een stijve pik.

Samen in het wc-hokje van de kroeg

Ik gaf mijn vriendin haar drankje en zei “even een sigaretje te gaan roken.” De wc’s waren naast de entree, dus ik sneakte erin en hoopte dat ex-scharrel de boodschap had begrepen. En dat had ‘ie. Nog geen vijf minuten later stond hij bij me in het hokje, terwijl ‘ie onhandig z’n broek probeerde uit te doen, terwijl ‘ie mij zoende en onder m’n jurkje zat.

‘Ik bewoog over hem, terwijl hij op de wc zat’

Ik had absoluut geen zin om hem te verwennen, hij had wat goed te maken. Ik duwde hem op de wc-pot en dwong hem mij te likken. En dat deed ‘ie. Ik probeerde niet te kreunen, want een openbaar toilet, maar mijn God. Ik fluisterde in z’n oor dat ‘ie z’n broek moest laten zakken, zodat ik erop kon gaan zitten. Ook dat deed ‘ie. Voorzichtig bewoog ik op en neer, terwijl ‘ie me in mijn ogen aankeek. “Wow”, stamelde ‘ie. Ik liet m’n jurkje zakken en hij begon mijn tepels te likken, terwijl ik zelf met m’n clit speelde en op en neer bewoog. Binnen no-time kwam ik klaar. Nog steeds kwaad, niet meer geil en er klaar mee, stond ik op. Hij was nog niet klaargekomen. Maar dit was zijn straf: ‘Red jij jezelf?’, zei ik, terwijl ik knipoogde. Weer die verbouwereerde blik, maar dit keer geen kans om zich te herpakken. Voor ‘ie iets kon zeggen verliet ik het hokje en stond ik weer bij m’n vriendin op de dansvloer.

Lees ook: 
Erotisch verhaal: ‘Net een pornofilm: seks op de behandeltafel met de fysio’  

Wraakseks

Ex-scharrel die avond niet meer gezien. De volgende dag appte hij: ‘Volgens mij hebben we nog wat af te maken?’. Maar volgens mij niet. Ik heb z’n nummer geblokkeerd. Wraakseks, het was de geilste seks die ik ooit met hem had.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images