Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Standje 69 hoort vaak bij het voorspel, terwijl we meestal eindigen op z’n hondjes’

Bedgeheimen: ‘Standje 69 hoort vaak bij het voorspel, terwijl we meestal eindigen op z’n hondjes’

Bedgeheimen: ‘Standje 69 hoort vaak bij het voorspel, terwijl we meestal eindigen op z’n hondjes’

Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 30 en HR-medewerker. Hij is 28 en aannemer. Ze zijn vier maanden samen.

Jeroen

Aantal vorige bedpartners: “Acht.”

Onze eerste keer: “Had een lange aanloop. Na de eerste date bleef ze al bij mij slapen, maar pas na de derde date hadden we seks. En dat was super.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel? “Haar borsten. Jolien heeft grote borsten en ik vind niets zo lekker als me tegen haar borsten aan vlijen – voor, tijdens of na de seks. Altijd dus.”

Mijn favoriete standje: “69. Ik denk dat we elkaar daarin hebben gevonden. We zijn allebei heel erg fan van orale seks, dus als het kan, hoort het erbij.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionaris, afgewisseld met doggy style. En daartussen ergens nog orale seks.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Jolien zegt dat wat ik tijdens onze orale seks doe, goed is. Dat vind ik leuk, want ik doe maar wat.”

Ik word helemaal wild als zij: “Het initiatief neemt en zegt wat ze wil. Niets is zo geil als Jolien die duidelijk maakt hoe ze het graag heeft.”

In vergelijking met vorige partners: “Staat Jolien voor heel veel dingen open. Ze experimenteert graag en ze zit goed in haar vel. Het ene zal wel invloed hebben op het andere.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik eigenlijk best een beetje geïntimideerd ben door haar vibrator. Ook al is het een leuk speeltje.”

Dit doe ik nooit meer: “Met Jolien heb ik nog geen drama’s meegemaakt. Bij een ex was er een voorval met een speeltje op een pijnlijke plaats.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Lees ook:
Bedgeheimen: ‘Ik droom van seks met toeschouwers, het lijkt me geil als anderen toekijken’

Jolien

Aantal vorige bedpartners: “Zes.”

Onze eerste keer: “Hebben we halverwege onderbroken, omdat we het beiden te vroeg vonden. Het was na onze eerste date en we hebben het bij knuffelen en wat voelen gehouden.”

We vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn kont. Jeroen heeft gespierde benen die overgaan in twee perfecte billen. Heerlijk om vast te grijpen tijdens het vrijen.”

Mijn favoriete standje: “Ik was er nooit zo’n fan van, maar geef me nu maar 69. Sinds we de juiste houding gevonden hebben, is dat een must bij veel vrijpartijen.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Die 69 hoort vaak bij het voorspel, terwijl we meestal eindigen op z’n hondjes.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat anale seks niet vies is. We zijn een héél klein beetje aan het experimenteren, en voorlopig bevalt het me eigenlijk wel. Voorlopig…”

Ik word helemaal wild als hij: “Met mijn borsten speelt tijdens de seks. Hij knijpt op de juiste momenten in mijn tepels en hij streelt ze als het zachter moet. Ideaal.”

In vergelijking met vorige partners: “Ben ik bij Jeroen veel meer op mijn gemak. We kennen absoluut geen schaamte, niet in bed en ook niet daarbuiten.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik heb het gevoel dat ik alles tegen hem kan zeggen.”

Dit doe ik nooit meer: “Onlangs hebben we gespeeld met eetbare bodypaint. Heel leuk, maar mijn huid kon dat spul niet verdragen. Vooral mijn intieme delen niet.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Ook meedoen met Bedgeheimen? Stuur een mail naar flair@dpgmedia.nl, met als onderwerp ‘Bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.