Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Speeltjes in bed geven net dat beetje extra aan een vrijpartij, dat vind ik wel leuk’

Bedgeheimen: ‘Speeltjes in bed geven net dat beetje extra aan een vrijpartij, dat vind ik wel leuk’

Bedgeheimen: ‘Speeltjes in bed geven net dat beetje extra aan een vrijpartij, dat vind ik wel leuk’

Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 24 en diëtist. Hij is 27 en horecamedewerker. Ze zijn drie jaar samen.

Koen

Aantal vorige bedpartners: “Vijftien.”

Onze eerste keer: “Was een goede eerste keer. We waren vrienden en het was niet echt de bedoeling om bij elkaar in bed te belanden, maar van het een kwam het ander.”

We vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel? “Jana heeft een prachtige kont. Haar billen zijn zo mooi en rond, heel leuk om die vast te grijpen of te strelen.”

Mijn favoriete standje: “Op z’n hondjes, gelukkig doen we dat ook regelmatig. Het is het enige standje waarbij ik een perfect zicht heb op haar kont.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We beginnen vaak in missionarishouding. Daarna wisselen we af.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dankzij Jana gebruiken we nu veel vaker speeltjes in bed, dat geeft net dat beetje extra aan een vrijpartij en dat vind ik wel leuk.”

Ik word helemaal wild als zij: “Onverwacht de slaapkamer binnenkomt in een sexy lingeriesetje. En ook als ze tijdens een vrijpartij haar dominante kant laat zien.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Ik weet niet hoe het met Jana zit, maar ik zeg altijd wat ik denk als het op ons seksleven aankomt.”

Minpuntje: “Sinds de komst van onze dochter anderhalf jaar geleden is het aantal vrijpartijen flink afgenomen. Daar baal ik wel van.”

Ik droom weleens van: “Een trio met twee vrouwen, heerlijk lijkt me dat. Ik doe mijn best om Jana te over­tuigen. Ooit komt het er misschien van.”

Ik geef mijn seksleven een 8,5

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Ik krijg liever orale seks dan dat ik het geef, maar doe het om hem een plezier te doen’

Jana

Aantal vorige bedpartners: “Vijf.”

Onze eerste keer: “Was heel onverwacht. We kenden elkaar toen al vier jaar en waren gewoon vrienden, tot ik na een filmavond bij hem ben blijven slapen en het gebeurde.”

We vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn gespierde borstkas. Ik kan uren staren naar zijn ontblote bovenlijf als hij weer eens zonder shirt door het huis loopt.”

Mijn favoriete standje: “Ik on top of op z’n hondjes. Als ik iets te veel heb gedronken, is het meestal dat eerste, haha.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “In missionarishouding. Vrij klassiek, maar het werkt wel elke keer.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Koen heeft me leren genieten. Ik ben echt in een andere wereld als hij met me vrijt, terwijl dat met vorige partners wel anders was. Hij heeft magische handen en een heerlijke mond.”

Ik word helemaal wild als hij: “Me blinddoekt en me overal kust, plaagt en uitdaagt. Dan ben ik niet meer te houden.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Dat ik weleens een filmpje wil opnemen van een van onze vrijpartijen. Hopelijk is het niet te ongemakkelijk om het achteraf te bekijken.”

Minpuntje: “Ik weet dat ik wel wat vaker het initiatief mag nemen om ons gemiddelde op te vijzelen.”

Ik droom weleens van: “Seks in de auto. Ik dring er al een tijdje op aan, maar Koen vindt het te oncomfortabel. Een triootje met een andere, onbekende vrouw zou een mooi alternatief zijn.”

Ik geef mijn seksleven een 7,5

Ook meedoen met Bedgeheimen? Stuur een mail naar flair@dpgmedia.nl, met als onderwerp ‘Bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

tekst Nele Reymen | beeld: GettyImages