Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Telkens als we samen waren, was de seksuele spanning om te snijden’

Bedgeheimen: ‘Telkens als we samen waren, was de seksuele spanning om te snijden’

Bedgeheimen: ‘Telkens als we samen waren, was de seksuele spanning om te snijden’

Zij is 27 en managementassistent. Hij is 24 en project consultant. Ze zijn negen maanden samen.

Anaïs

Aantal bedpartners: “Vijf.”

Onze eerste keer samen: “Ik heb de boot eerst een tijdje afgehouden. We werken in dezelfde organisatie en bovendien is Senne jonger dan ik. Ik was daardoor niet meteen overtuigd. Maar telkens als we samen waren, was de seksuele spanning om te snijden. Het moest er gewoon van komen.”

Wij vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij heeft een korte stoppelbaard. Heel stoer en sexy vind ik dat.”

Mijn favoriete standje: “Ik heb niet per se één favoriet, maar ik houd vooral van standjes waarin we het ruig en hevig kunnen doen.”

Zo vrijen we het vaakst: “Doggystyle.”

De hotspot: “Ik zou het heel graag eens op kantoor doen. Nu de gebouwen zo leeg zijn vanwege corona, is die fantasie alleen maar verleidelijker.”

Grootste bedblunder: “Een klassieker: een gescheurd condoom bij een van de eerste keren dat we het deden. Paniek alom! Ik ben diezelfde week nog een recept voor de pil gaan halen.”

Dit heb ik van hem geleerd: “In tegenstelling tot wat velen denken, is hij de volwassenere van ons twee. Als er serieus gepraat moet worden, neemt hij het voortouw.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mijn voeten masseert.”

Ik droom weleens van: “Een avontuurtje in het openbaar.”

Nee, bedankt: “Ik ben allergisch voor klef gedoe en meligheid.”

Minpuntje: “Ik blijf het een beetje ongemakkelijk vinden dat we collega’s zijn. Gelukkig werken we nu veel vanuit huis en hoeven we niet zo anders te doen tijdens de werkuren.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Ik droom weleens van masturberen, dat heb ik nog nooit gedaan’

Senne

Aantal bedpartners: “Drie.”

Onze eerste keer samen: “Ik stond geloof ik op knappen van de opwinding die avond. Het was al langer duidelijk dat er een wederzijdse aantrekkingskracht was tussen ons, maar toch duurde het even voor de vonk echt oversprong. Ik was veel te opgefokt om me er nu nog veel van te kunnen herinneren.”

Wij vrijen: “Drie à vier keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar strakke kont is te lekker.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het leuk dat zij het net als ik graag wat wilder doet. Daarom zijn cowgirl en doggy mijn favorieten.”

Zo vrijen we het vaakst: “Doggystyle.”

De hotspot: “Eigenlijk vind ik het bed de geilste plek, maar ik zeg zeker geen nee tegen een avontuurtje in de buitenlucht of op het aanrecht.”

Grootste bedblunder: “Zoals gezegd was ik de eerste keer te zenuwachtig. Ik was echt aan het stuntelen: klungelde met het condoom, stootte mijn hoofd tegen de bedrand, kwam veel te snel klaar…”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik houd ervan dat Anaïs zo ondernemend is in bed. Ze zegt gewoon waar ze zin in heeft of wat ik beter kan doen. Dat is een verademing.”

Ik word helemaal wild als zij: “Een beetje bazig doet in bed.”

Ik droom weleens van: “Bekeken worden terwijl ik haar neem.”

Nee, bedankt: “Seks met een ochtendadem. Dat is echt een turn-off voor mij.”

Minpuntje: “Omdat ik zo vaak bij haar logeer, is mijn appartement een soort stalling geworden. Ik vind het lullig om dubbele huur te betalen, maar om nu al te gaan samenwonen is dan weer wat snel.”

Ik geef mijn seksleven een 8,5. 

Dit artikel komt uit Flair 20-2021. Deze editie ligt van 19 mei t/m 25 mei in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers | Beeld: Getty Images