Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Ik merkte dat ze dingen voelde die ze nooit eerder had gevoeld. Dat gaf mijn ego een boost’

Bedgeheimen: ‘Ik merkte dat ze dingen voelde die ze nooit eerder had gevoeld. Dat gaf mijn ego een boost’

Bedgeheimen: ‘Ik merkte dat ze dingen voelde die ze nooit eerder had gevoeld. Dat gaf mijn ego een boost’

Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 26 en vertaler. Hij is 29 en boekhouder. Ze zijn vijf maanden samen.

Ronald

Aantal vorige bedpartners: “Tien.”De eerste keer samen: “Was vooral gezellig. En ik merkte duidelijk dat Line genoot en dat ze dingen voelde die ze nooit eerder had gevoeld. Dat gaf mijn ego een flinke boost.”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Wanneer Line voor me loopt, moet ik me altijd beheersen om niet in haar perfect ronde billen te knijpen.”

Mijn favoriete standje: “Tja, met zo’n kont doe ik het natuurlijk het liefst op z’n hondjes. Sex with a view, noem ik dat.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Ik heb niet het gevoel dat we het vaak op dezelfde manier doen. Daar maak ik bewust een missie van.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Seks hoeft niet altijd wild of hevig te zijn. Sinds ik met Line ben, geniet ik ook van subtiele aanrakingen. Van oogcontact of een liefdevolle vrijpartij bijvoorbeeld.”

Ik word helemaal wild als zij: “Boven op me zit, haar hoofd en lange haren naar achteren gooit en zichzelf streelt. Dan weet ik dat ze écht in the mood is.”

Ik droom weleens van: “Zo veel dat het moeilijk kiezen is. De eerste droom die ik met Line wil waarmaken, is seks in de openlucht. We zijn in de tijd die we samen zijn nog niet buiten de slaapkamer geweest.”

Nee, bedankt: “Ik leg mezelf geen grenzen op, maar ik betwijfel of ik het comfortabel zou vinden als er andere mannen bij zouden zijn.”

Minpuntje: “Ik voel dat Line soms onzeker is doordat ze minder ervaren is. Dat is nergens voor nodig. We hebben alle tijd van de wereld om daar samen aan te werken.”

Ik geef mijn seksleven een 8

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Alle standjes waarbij hij mijn g-spot stimuleert zijn favoriet hier’

Line

Aantal vorige bedpartners: “Twee.”

De eerste keer samen: “Ronald nam het initiatief. Het werd meteen duidelijk dat hij meer ervaring had dan ik. Hij verwende me uitgebreid voordat we all the way gingen.”

We vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Ronald zwemt en heeft daardoor heel brede schouders. Hij ziet eruit als een stoere man, niet als een jongen.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het leuk als Ronald het initiatief neemt, maar zodra we bezig zijn, zit ik het liefst bovenop. Dan kan ik zelf het tempo bepalen.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Staand, zo houden we het allebei het langst vol.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Met mijn vorige geliefden heb ik nooit veel geëxperimenteerd. Sinds ik met Ronald ben, heb ik bijna alle standjes uit de Kamasutra geprobeerd.”

Ik word helemaal wild als hij: “Zachtjes begint te kreunen, mijn naam zegt en ik voel dat hij bijna gaat klaarkomen.”

Ik droom weleens van: “Seks hebben in een wellnesscenter, op verschillende plekken. Ik denk daarbij aan het zwembad, aan de jacuzzi, de massagebank…”

Nee, bedankt: “Hoewel ik Ronald voor honderd procent vertrouw, raak ik niet graag de controle kwijt. Daarom zouden bondage of handboeien niets voor mij zijn.”

Minpuntje: “Soms krijg ik het gevoel dat Ronald meer zou willen experimenteren en dat zijn vorige vriendinnen daar meer voor openstonden. Daar word ik onzeker van, maar waarschijnlijk zit dat alleen in mijn hoofd.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Ook meedoen? Stuur een mail naar flair@dpgmedia.nl, met als onderwerp ‘Bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages