Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Ik droom van seks met toeschouwers, het lijkt me geil als anderen toekijken’

Bedgeheimen: ‘Ik droom van seks met toeschouwers, het lijkt me geil als anderen toekijken’

Bedgeheimen: ‘Ik droom van seks met toeschouwers, het lijkt me geil als anderen toekijken’

Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 26 en schoonheidsspecialist. Hij is 28 en administratief medewerker. Ze zijn één jaar samen.

Rob

Vorige bedpartners: “Acht.”

Onze eerste keer: “Was heftig en gebeurde al op de avond dat we elkaar leerden kennen. Dat was niet de bedoeling, maar we hadden zo’n geweldige klik.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ik ben een billen- én borstenman, en gelukkig zijn de billen en borsten van Karen helemaal in proportie.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het heerlijk als zij op mij zit. Ze kan me zo goed berijden, dat ik helemaal gek word. Ook omdat ik dan kan zien hoe ze geniet.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Dat moet de missionarishouding zijn, al wisselen we voor mijn gevoel wel vaak af.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Het belang van een uitgebreid voor- en naspel. Iets wat ik overigens heerlijk vind: haar kusjes geven, likken, strelen. Genieten van elkaars lichaam.”

Ik word helemaal wild als zij: “Aanstalten maakt om me orale seks te geven. Dan kijkt ze me zo ondeugend aan… Heel verleidelijk.”

Ik droom weleens van: “Een triootje, maar of ik dat echt wil? Ik wil Karen helemaal niet delen, niet met een man en niet met een vrouw.”

Minpuntje: “Die ene week in de maand dat Karin rondloopt met pijnlijke borsten en zeurende buikpijn. Haar humeur is dan ook niet top.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik eigenlijk weleens anale seks wil proberen. Zij is daar heel duidelijk over: daar gaat niets naar binnen, punt uit.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Ik krijg liever orale seks dan dat ik het geef, maar doe het om hem een plezier te doen’

Karen

Vorige bedpartners: “Zes.”

Onze eerste keer: “Zou eigenlijk gewoon een onenightstand worden. Na een feestje bij gemeenschappelijke vrienden belandden we in bed. Maar het was meteen raak.”

We vrijen: “Twee à drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn armen. En zijn borstkas. Zijn bovenlichaam dus. Rob is sportief en daardoor stevig gebouwd. Heerlijk om tegenaan te kruipen.”

Mijn favoriete standje: “Op z’n hondjes. Zo kan ik mezelf extra stimuleren en die positie is gewoon het leukst voor penetratie. Het enige nadeel: ik zie Rob dan niet.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We wisselen de missionarishouding af met op z’n hondjes.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat orale seks geven leuk is. Ik genoot er nooit zo van, maar bij Rob vind ik het opwindend om te doen.”

Ik word helemaal wild als hij: “Laat weten dat hij zin heeft in me. Een pikant appje, gefluister in mijn oor, een steelse blik of zijn hand die plagerig over mijn lijf gaat.”

Ik droom weleens van: “Seks met toeschouwers, al durf ik dat eigenlijk niet. Het lijkt me gewoon heel geil als anderen toekijken hoe wij vrijen.”

Minpuntje: “Hij kan er niet echt iets aan doen, maar Rob komt redelijk snel klaar. Daarna geeft hij me nog alle aandacht, maar de spanning is dan toch wel weg.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik het wel leuk zou vinden als hij eens wat ruwer te werk gaat. Iets met handboeien en een blinddoek bijvoorbeeld, dat lijkt me echt heel opwindend voor de afwisseling.”

Ook meedoen met Bedgeheimen? Stuur een mail naar flair@dpgmedia.nl, met als onderwerp ‘Bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.