Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: “Alle standjes waarbij hij mijn g-spot stimuleert zijn favoriet hier”

Bedgeheimen: “Alle standjes waarbij hij mijn g-spot stimuleert zijn favoriet hier”

Bedgeheimen: “Alle standjes waarbij hij mijn g-spot stimuleert zijn favoriet hier”

Zij is 26 en werkt bij een kinderdagverblijf, hij is 28 en internationaal vrachtwagenchauffeur. Ze zijn een halfjaar samen.

Mark

Aantal vorige bedpartners: “Niet op twee handen te tellen.”

De eerste keer samen: “De foto van Emma sprong eruit op Tinder. Andere vrouwen zag je knuffelen met paarden of dolfijnen, zij stond in een sexy, half doorschijnend jurkje op het strand. Ik vond haar meteen een lekker ding en bood spontaan aan voor haar te koken. Dat vond ze zo leuk, dat ze meteen toehapte. Later biechtte ik op dat ik de Thaise afhaal-service had gebruikt om haar in te palmen. Dat lukte aardig. Al na de pittige Tom Kha kai-soep vlogen de kledingstukken in het rond.”

Wij vrijen: “’s Morgens en ‘s avonds.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar billen en dan vooral als die in een strakke spijkerbroek zitten.”

Mijn favoriete standje: “De cowboy. Maar dan achterstevoren, zodat ik haar billen zie.”

Zo vrijen we het vaakst: “Gewoon in bed. Zij bovenop.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat seks ook leuk kan zijn met een vaste partner en zeker niet saai is, mits je allebei voldoende varieert.”

Ik word helemaal wild als zij: “Me precies vertelt wat en hoe ze dat wil.”

Ik droom weleens van: “Seks op een tropisch strand. En dan heeft Emma dat ene jurkje aan van haar Tinder-profielfoto.”

De spannendste plek was: “In het verleden heb ik vrij veel geëxperimenteerd met buitenseks, met Emma ben ik daar nog niet aan toegekomen.”

Nee, bedankt: “Een trio met een man erbij. De andere variant daarentegen…”

Minpuntje: “We doen het minder vaak dan we allebei zouden willen, omdat ik zo veel in het buitenland ben. Misschien dat ik volgend jaar minder lange ritten kan krijgen.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Joyce heeft perfecte borsten met prachtige, roze, pronte tepeltjes’

Emma

Aantal vorige bedpartners: “Vier.”

De eerste keer samen: “Mijn vriendinnen hadden me sterk afgeraden op de eerste date bij een man thuis af te spreken, maar Mark had me uitgenodigd om bij hem Thais te komen eten en dat kon ik niet weerstaan. Ik had hem leren kennen via Tinder en we waren al een tijdje aan het appen. Hij voelde vertrouwd. Wél had ik mijn beste vriendin ingelicht: als ik om tien uur nog niet heb gebeld, moet je me komen ophalen. Uiteindelijk heb ik haar maar gauw om kwart voor tien een bericht gestuurd dat hij erg goed beviel. Op dat moment lag ik al naast Mark in bed.”

Wij vrijen: “Als hij in Nederland is, dat is meestal alleen in het weekend.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Mark vervoert landbouwmachines en heeft daardoor gespierde armen en een flink torso. Prachtig!”

Mijn favoriete standje: “Alle standjes waarbij hij mijn g-spot stimuleert.”

Zo vrijen we het vaakst: “We hebben nog geen echte favoriet.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Om me meer te laten gaan. Ik durfde eigenlijk nooit iets te zeggen, was bang dat dat raar zou zijn. Nu geef ik precies aan wat ik lekker vind.”

Ik word helemaal wild als hij: “Zijn speciale bedroom voice gebruikt: zwoel en erotisch…”

Ik droom weleens van: “Een weekje meegaan op de vrachtwagen en dan seks hebben in de cabine, op een verlaten parkeerplaats.”

De spannendste plek was: “Dat hebben we nog niet uitgeprobeerd. Voorlopig zijn we niet verder gekomen dan bank, bed en bad.”

Nee, bedankt: “Sm. Geen pijn voor mij alstublieft.”

Minpuntje: “Doordat hij soms dagen van huis is, kunnen we niet altijd seks hebben wanneer we willen. Gelukkig kun je ook heel veel lol beleven aan whatsapp-seks.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Ook meedoen? Stuur een mail naar flair@dpgmedia.nl, met als onderwerp ‘Bedgeheimen’. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld GettyImages