Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Sinds ik met Michiel samen ben, is geen plek me te gek’

Bedgeheimen: ‘Sinds ik met Michiel samen ben, is geen plek me te gek’

Bedgeheimen: ‘Sinds ik met Michiel samen ben, is geen plek me te gek’

Zij is 35 en HR-medewerker. Hij is 38 en administratief medewerker. Ze zijn een jaar samen en delen hun bedgeheimen in Flair.

Bea

Aantal bedpartners: “Twee.”

Onze eerste keer samen: “Voor Michiel had ik een jarenlange relatie met de enige man met wie ik ook seks heb gehad. Ik vond het echt wennen om voor de eerste keer een ander lijf te voelen en een andere penis te zien.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Sharing = caring: “We leerden elkaar pas later kennen, maar je bent nooit te oud om je hart te volgen. Tussen ons vliegen de vonken ervan af.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Ik kijk heel graag naar zijn ronde kontje!”

Mijn favoriete standje: “Ik heb nu pas ontdekt hoe ik kan genieten van girl on top. Eindelijk durf ik de touwtjes in handen te nemen.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We variëren veel met standjes.”

De hotspot: “Ik was lang heel preuts en ongemakkelijk over mijn eigen seksualiteit. Sinds ik met Michiel samen ben, is geen plek me te gek. Van het aanrecht tot de douche en alle kamers daartussen.”

Grootste bedblunder: “Tijdens onze eerste keer lagen we te sukkelen als twee tieners. Dat vond ik hilarisch.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Michiel heeft me op alle vlakken doen openbloeien. Pas nu hij in mijn leven is, ontdek ik wie ik diep vanbinnen ben. Het is nooit te laat om je comfortzone te verlaten.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mijn voeten kietelt.”

Ik droom weleens van: “Seks in de zee.”

Nee, bedankt: “Ondanks mijn groeiproces voel ik me nog niet comfortabel om zomaar in mijn blootje door het huis te lopen.”

Minpuntje: “We zijn nog niet lang samen en willen nog van elkaar genieten, maar tegelijkertijd tikt de klok genadeloos door en word ik er niet vruchtbaarder op.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Toen we gingen samenwonen, gaf dat een boost aan ons seksleven’

Michiel

Aantal bedpartners: “Vijf.”

Onze eerste keer samen: “Als je lang in een relatie zit, wordt seks wat gewoontjes. Toen ik het na ruim tien jaar voor het eerst met Bea deed, maakte dat me weer een zenuwachtige kerel.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Sharing = caring: “Jonge jongens voelen al vroeg de druk om te presteren in bed. Maar ze moeten gewoon zichzelf kunnen zijn.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar kleine oorlellen. En haar lippen.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het heerlijk als zij boven op me zit en ik kan zien hoe ze zichzelf helemaal laat gaan. In het begin was ze verlegen, nu niet meer.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionaris en girl on top.”

De hotspot: “Ik heb wel iets met water. Daarom vind ik het heel opwindend als ze voorstelt om samen onder de douche of in bad te gaan. Zelfs alleen wat strelen en knuffelen voelt dan bijzonder geil.”

Grootste bedblunder: “In het begin leken we net twee pubers die totaal niet wisten waarmee ze bezig waren.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik heb lang gedacht dat ik te oud was om nog echte passie te ervaren en dat mijn wilde jaren achter de rug waren. Niets blijkt minder waar. Ik ben nog maar net begonnen.”

Ik word helemaal wild als zij: “Haar vingers in mijn mond steekt.”

Ik droom weleens van: “Haar vast te binden.”

Nee, bedankt: “Ik ben blij dat ik niet ben opgegroeid met sociale media en gratis pornokanalen. Seks mocht nog doorsnee zijn toen ik jong was. Ik zou nu geen jongere willen zijn.”

Minpuntje: “Nu Bea en ik onze draai hebben gevonden, begint het avontuur pas. Maar we willen allebei ook kinderen. Het is moeilijk kiezen tussen het avontuur en een gezin.”

Ik geef mijn seksleven een 7,5. 

Dit artikel komt uit Flair 24-2021. Deze editie ligt van 16 t/m 22 juni in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers | Beeld: Getty Images