Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Ik heb me nooit comfortabel gevoeld bij het geven van een blowjob’

Bedgeheimen: ‘Ik heb me nooit comfortabel gevoeld bij het geven van een blowjob’

Bedgeheimen: ‘Ik heb me nooit comfortabel gevoeld bij het geven van een blowjob’

Deze week in ‘Bedgeheimen’: zij is 31 en maatschappelijk werker. Hij is 33 en leerkracht. Ze zijn negen jaar samen en hebben een zoontje (3).

Tessa

Aantal vorige bedpartners: “Vijf.”

De eerste keer samen: “Dat is al een hele tijd geleden. Ik herinner me vooral dat ik toen veel onhandiger was en minder goed in mijn vel zat. Ik was alleen bezig met hoe het eruitzag en niet met hoe het voelde.”

We vrijen: “Drie à vier keer per maand.”

Sharing = caring: “Ik was vroeger heel onzeker, ook in bed. Die twijfels heb ik achter me gelaten. Ik geniet van wat het is.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Ik vind dat hij heel sexy handen heeft. Die zie ik graag op mijn lijf.”

Mijn favoriete standje: “Missionaris.”

Zo vrijen we het vaakst: “We doen het graag langzaam en rustig, dus meestal in comfortabele posities als lepeltje-lepeltje en missionaris.”

De hotspot: “Ik vind niets saai aan een bed. Ruim, comfortabel, sensueel… Als het opgemaakt is, hè.”

Grootste bedblunder: “In het begin lag ons zoontje bij ons op de kamer. Ik vond het echt heel raar om te vrijen terwijl er naast me een kind in de wieg lag.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Sommige van mijn vriendinnen die ook een lange relatie hebben, klagen over sleur. Ik vind het juist zalig dat ik me comfortabel bij hem voel en dat niet alles ‘speciaal’ hoeft te zijn.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mijn polsen, knieholtes, ellebogen of oksels streelt.”

Ik droom weleens van: “Een avond in een luxueuze hotelkamer.”

Nee, bedankt: “Ik heb me nooit comfortabel gevoeld bij het geven van een blowjob. Het is niets persoonlijks, ik vind het gewoon niet hygiënisch of zo.”

Minpuntje: “Met een kleuter in huis blijft er natuurlijk niet veel energie over voor romantische dates en uitgebreide vrijpartijen. Daar zouden we allebei wat bewuster mee moeten omgaan.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Lees ook:
Bedgeheimen: ‘Sinds ik met Michiel samen ben, is geen plek me te gek’

Emanuel

Aantal vorige bedpartners: “Drie.”

De eerste keer samen: “Ik kan me niet meer voorstellen dat ik me ongemakkelijk of zenuwachtig voel bij haar, maar dat was toen wel het geval. We waren allebei zo onhandig en het ging er veel te geforceerd aan toe.”

We vrijen: “Drie à vier keer per maand.”

Sharing = caring: “Ik vind het mooi om te beseffen hoezeer we zijn gegroeid in onze relatie en in ons seksleven.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ik vond haar borsten al geweldig, maar sinds haar zwangerschap nog meer.”

Mijn favoriete standje: “Lepeltje-lepeltje.”

Zo vrijen we het vaakst: “Comfortabel in missionaris of lepeltje-lepeltje. Dat laatste vind ik zo leuk omdat ik mijn handen dan vrij heb om haar te strelen.”

De hotspot: “Ik vind het zeker spannend om het eens op een andere plek te doen, maar het bed blijft toch de ideale plek.”

Grootste bedblunder: “Ik heb toegekeken toen zij aan het bevallen was, maar wou dat ik dat niet had gedaan. Het was achteraf toch even een mindfuck.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik vind het zalig dat ik gewoon mezelf kan zijn bij haar, in én buiten het bed. Het maakt niet uit of ik een scheet laat of dat we tijdens een vrijpartij in de lach schieten.”

Ik word helemaal wild als zij: “Een mooi lingeriesetje aantrekt en me zo verrast.”

Ik droom weleens van: “Samen naar de sauna gaan en de hele tijd poedelnaakt zijn.”

Nee, bedankt: “Die circusachtige standjes uit de Kamasutra vind ik niets. Dan ben je meer bezig met je moves dan met genieten.”

Minpuntje: “Ons leven staat op dit moment vooral in het teken van mama en papa zijn. Het voelt soms als een opdracht om ook nog tijd te maken voor seks en intimiteit.”

Ik geef mijn seksleven een 7,5.

Deze Bedgeheimen komt uit Flair 26-2021. Deze editie ligt van 30 juni t/m 6 juli in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst Bedgeheimen: Elien Geboers | Beeld: Getty Images