Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Bedgeheimen > Bedgeheimen: ‘Ik wil het best op andere plaatsen doen, zolang er maar wel wát privacy is’

Bedgeheimen: ‘Ik wil het best op andere plaatsen doen, zolang er maar wel wát privacy is’

Bedgeheimen: ‘Ik wil het best op andere plaatsen doen, zolang er maar wel wát privacy is’

Zij is 20 en student journalistiek, hij is 20 en student bedrijfsmanagement. Ze zijn anderhalf jaar samen.

Louise

Aantal vorige bedpartners: “Vijf.”

Onze eerste keer samen: “Ik merkte meteen dat Marnik heel zenuwachtig was, dus we hebben het rustig aangepakt. Het was niet geweldig, maar wel heel intiem.”

We vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Sharing = caring: “Ik ben veel opener over seks dan hij. Meedoen aan deze rubriek lijkt me een goede manier om hem op dat gebied een beetje uit z’n comfortzone te halen.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij heeft een klein putje in zijn borstbeen. Ik zeg altijd dat dat mijn favoriete plekje is.”

Mijn favoriete standje: “Ik lig het liefst op mijn buik, met mijn gezicht tussen de kussens en met Marnik op z’n knieën achter me.”

Zo vrijen we het vaakst: “Missionaris en lepeltje-lepeltje.”

De hotspot: “Meestal gewoon het bed, maar ik zou het spannend vinden om het wat vaker stiekem in het openbaar te doen.”

Grootste bedblunder: “In het begin van onze relatie heb ik nog met een andere jongen gezoend. Dat was een grote fout, maar Marnik heeft het me vergeven. Doordat we er open over hebben gepraat, zijn we uiteindelijk dichter naar elkaar toe gegroeid.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Hij wil me graag verwennen. Daardoor leer ik bewuster te genieten van seks in plaats van te doen wat er ‘verwacht’ wordt.”

Ik word helemaal wild als hij: “Mijn voeten masseert.”

Ik droom weleens van: “Seks terwijl andere mensen toekijken.”

Nee, bedankt: “Ik ben geen ochtendmens als het op seks aankomt.”

Minpuntje: “Ik merk dat Marnik nog steeds een beetje onzeker kan zijn in bed. Ook vindt hij iets vaak nog een taboe. Ik zou willen dat hij minder nadenkt over hoe ‘gepast’ dingen zijn en gewoon geniet.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Lees ook
Bedgeheimen: ‘Mijn favoriet is doggystyle als top’

Marnik

Aantal vorige bedpartners: “Geen.”

Onze eerste keer samen: “Met Louise was mijn eerste keer. Ik was heel nerveus en kon daardoor niet echt goed presteren.”

We vrijen: “Eén à twee keer per week.”

Sharing = caring: “Ik vind het niet makkelijk om over seks te praten, maar doe hieraan mee omdat Louise het me heeft gevraagd. Misschien helpt het.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze is gewoon een totaalpakket; perfect van top tot teen!”

Mijn favoriete standje: “Ik wissel graag af, maar kan mijn orgasme het langst inhouden als we in missionaris vrijen.”

Zo vrijen we het vaakst: “Missionaris, met Louise op haar buik.”

De hotspot: “Ik voel me goed in bed, maar sta ervoor open om het ook op andere plaatsen te doen, zolang er maar wel wát privacy is.”

Grootste bedblunder: “In het begin van onze relatie was ik heel onzeker. Ik was ook erg gesloten en stond niet open voor bepaalde zaken die Louise voorstelde of wilde uitproberen. Het heeft even geduurd voor ik haar verlangens niet meer als iets raars zag.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Door Louise zit ik nu qua seks beter in mijn vel. Ook sta ik meer open voor dingen die ik nog niet ken.”

Ik word helemaal wild als zij: “Laat zien hoeveel zin ze in me heeft.”

Ik droom weleens van: “Samen naar een erotische film kijken.”

Nee, bedankt: “Ik voel me nog altijd ongemakkelijk wanneer ze heel openlijk over seks praat.”

Minpuntje: “In het begin van onze relatie heeft ze met een andere jongen gezoend. We hebben er goed over gepraat, maar daardoor heeft mijn vertrouwen toch een deuk opgelopen.”

Ik geef mijn seksleven een 7,5.

Dit artikel komt uit Flair 22-2021. Deze editie ligt van 2 t/m 8 juni in de (online) schappen. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmediamagazines.nl.

Tekst: Elien Geboers | Beeld: Getty Images