Pinspiration: Een pak van je hart!

721
Copyright: Pinterest

De feestdagen staan voor de deur en dus is de zoektocht naar het vinden van dé perfecte kerstoutfit in volle gang. Heb jij er nog geen gevonden en ben je ook niet echt fan van een strak jurkje? Dan is het dragen van een trendy pak the way to go!

Comfortabele trend
Het is al langer een trend en wij zijn er helemaal weg van. Het is een tikkeltje stoerder en wanneer je een pak draag straal je gelijk kracht uit. Daarnaast is het dragen van een pak ook nog een een stuk comfortabeler dan een bodycon dress, al helemaal met het oog op de naderende kerstdiners, toetjes, taartjes en kaasplateaus… (Can’t wait, yum!)

Sexy
Goed. Wanneer je kiest voor een pak, hoef je écht niet direct bang te zijn dat je vrouwelijkheid ver te zoeken is. Integendeel, want je kunt een pak juist heel sexy dragen. Rock deze trend in combinatie met een kanten top en een paar goede pumps, en je zult zonder twijfel hoge ogen gooien wanneer je binnenkomt!

Hoe? Zó! Bekijk onderstaande streetstyle beelden voor heel veel inspiratie. Laat jij deze kerst zien dat jij de broek aan hebt thuis?

DELEN
Vorig artikelShoppen! De last-minute finishing touch voor jouw kersttafel!
Volgend artikelZien: de jaloersmakende vakantiefoto’s van Sylvie Meis