Rock the trend: gekleurde bontjassen!

2117
Copyright: Pinterest.

Een trend die deze winter écht niet meer te missen valt, is toch wel faux fur. En dan het liefst in de vorm van een grote jas met allerlei verschillende kleuren. Deze trend vereist een beetje zelfvertrouwen, want opvallend zijn de jassen zéker. En toch kun je zelfs met een minimalistische stijl deze jas rocken!

Knuffelbare regenboog
Nep bont zie je steeds meer. Daar waar je eerst allerlei tweedehands winkeltjes moest afstruinen op zoek naar een faux fur, kun je tegenwoordig gerust je hart ophalen in iedere winkelstraat je slag slaan. Vorige winter werden de jassen voornamelijk in neutralere tinten gespot, maar dit najaar mag je all out en als een knuffelbare regenboog over straat gaan. Love it!

Eye catcher
De bontjas in felle kleuren is een ware eye catcher, en dus kun je de rest van je outfit rustig houden. Hijs jezelf in je favo jeans en combineer deze met een fijne knit of een coltrui in een neutrale kleur. Stoere enkellaarsjes of lekkere loafers aan je voeten, dan natuurlijk die fijne faux fur over je schouders en je bent ready to go. Nog een leuke bijkomstigheid: je knuffelgehalte is érg hoog met het dragen van een faux bontjas!

Bekijk hieronder een aantal inspiratiebeelden, van streetstyle looks met faux fur jassen. Heb jij er al een in je kast hangen?

1. Faux fur

2. Faux fur

3. Faux fur

4. Faux fur

5. Faux fur

6. Faux fur

7. Faux fur

8. Faux fur

9. Faux fur

10. Faux fur

11. Faux fur

12. Faux fur

13. Faux fur

14. Faux fur

DELEN