Dít is de reden waarom beautybloggers allemaal mayonaise in hun haar smeren!

1334

Er zijn al duizenden wondermiddeltjes bedacht waarmee op natuurlijke wijze nog mooier kunt worden. Kurkuma op je tanden, kokosolie op je huid en zelfs het drinken van kakkerlakkenmelk schijnt goed te zijn. Maar nu smeert heel beautyland haar haren plots in met niets minder dan mayonaise!

Geluk bij ongeluk
Het vette goedje zou namelijk ontzettend goed werken tegen droog haar en de lokken optimaal hydrateren, zo vertelt Amerikaanse beautyblogger Farah Dhukai. Zij ontdekte dit grappige trucje, toen ze voor een beautyvideo haar gezicht aan het contouren was met een sandwich. De mayonaise kwam in haar lange lokken terecht, en ze merkte gelijk dat dit haar haren goed had gedaan!

Haarmasker
In een van haar recente Instagram-filmpjes legt Farah uit hoe het werkt. Voor het haarmasker moet je de vettigste variant mayonaise uit het schap kiezen en deze in je haar smeren. Vervolgens laat je dit een half uur goed intrekken, om het vervolgens grondig uit te spoelen met veel water. That’s it!

Side note
Een kleine side note van de bekende beautyblogger: wanneer je last hebt van haar dat snel vet wordt, kun je de mayonaise beter alleen in je haarpunten smeren. Zo voorkom je dat je lokken nóg sneller vet aanvoelen. Mensen met normaal haar kunnen deze hack volgens Farah eens per maand gebruiken. En zij die last hebben van droog haar, kunnen zelfs twee keer per maand aan de slag met mayonaise.

Bekijk hieronder het filmpje, waarin Farah uitlegt hoe je deze beauty trick gebruikt!

https://www.instagram.com/p/BH_EDHqgMAU/?taken-by=farahdhukai

 

Bron: Grazia

Lees ook:

 

DELEN
Vorig artikelZien: Kendall en Kylie Jenner onthullen hun nieuwe modecollectie!
Volgend artikelZIEN: de trailer voor het nieuwe seizoen van ‘Gilmore Girls’