Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Yummy: deze tompoucebollen moet je echt een keer proberen!

Yummy: deze tompoucebollen moet je echt een keer proberen!

Yummy: deze tompoucebollen moet je echt een keer proberen!

Nog maar twee maanden en dan is het alweer 2022, de tijd vliegt voorbij! En dat vieren we natuurlijk met lekkere oliebollen. Ben je de klassieke oliebol met rozijnen wel een beetje zat? De nieuwste snack van dit seizoen is de overheerlijke tompoucebol.

Tompoucebol

Het is tijd voor oliebollen. Elke keer als je voorbij een oliebollenkraam wandelt, ruik je de heerlijk zoete geur van oliebollen en appelbeignets. Lastig om de verleiding dan te weerstaan natuurlijk! Maar als je eens een keer iets nieuws wilt proberen, dan is de tompoucebol wat je wil hebben. De naam zegt het al, het is een kruising tussen een oliebol en een tompouce. De tompoucebol is een oliebol gevuld met de gele room van een tompouce en afgemaakt met roze glazuur. Het water loopt ons al in de mond!

Oliebollenkraam-eigenaar Dennis Muller uit Woerden heeft dit heerlijke hapje bedacht. Het recept voor het perfecte glazuur kreeg hij van een Rotterdamse bakker en is absoluut top secret. De tompoucebol is heerlijk zoet, vettig en echt genieten. Deze speciale oliebollen gaan als zoete broodjes over de toonbank. Ga gauw een keer bij zijn kraampje langs, want deze oliebol wil je echt een keer hebben geprobeerd!

Lees ook
Hebben hebben hebben: een drankje die smaakt naar pepernoten

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AD Groene Hart (@ad_groenehart)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: FavorFlav | Beeld: Getty Images