Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Wil je proeven: fruitige oliebollen met heerlijke Pornstar Martini-smaak

Wil je proeven: fruitige oliebollen met heerlijke Pornstar Martini-smaak

Wil je proeven: fruitige oliebollen met heerlijke Pornstar Martini-smaak

Oliebollen en alcohol, wat wil je nog meer tijdens oud en nieuw? Bakker Wendy Knubben besloot de twee te combineren en introduceerde vorig jaar al een oliebol met limoncello-smaak. Maar nu heeft ze een nieuwe oliebol in het assortiment: de Martini Pornstar-bol. 

Pornstar Martini-oliebol

Knubben staat met een gebakkraam in Rotterdam en experimenteert graag met nieuwe smaken. Dit jaar is de Martini Pornstar-bol haar nieuwe creatie, gebaseerd op de populaire Pornstar Martini-cocktail. “De vulling is heel lekker. En hij ziet er leuk uit! Er zit een pipetje met prosecco in. Qua smaak lijkt-ie echt op het drankje.” De bol is gevuld met een crème van vanillewodka, passievrucht en Passoã en heeft een zoete, fruitige smaak. Ook ziet de oliebol er erg smakelijk uit. “Ik bak de oliebol eerst, dan snijd ik hem open en spuit ik de cocktail erin. Het is weer eens wat anders, zo’n drankbolletje!”

De naam van de oliebol is de omgekeerde naam van de bekende cocktail. “Ik dacht eerst Pornstar, maar toen dacht ik: daar moet wel Martini bij staan. Anders klinkt het zo fout, ik heb gewoon een oliebollenkraam hè”, vertelt de eigenaresse lachend.

Lees ook
Gordon reageert op mogelijke samenwerking met Geer: ‘Ik stik nog liever in een oliebol’

Oliebollen met drank

Wendy Knubben heeft meerdere oliebollen met drank op haar menu staan. Zo maakte ze eerder de LimonGerso-bol met Rotterdamse likeur en de Ready 2 Rumbol met rum. De LimonGerso-bol bleek een razend succes, terwijl het voor Knubben eigenlijk gewoon een uitprobeersel was. Wij denken dat de Pornstar Martini-bol ook een succes gaat worden, want het ziet er echt onwijs lekker uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AD.nl (@ad_nl)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Getty Images