Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > What we like: 3x cocktails aan huis

What we like: 3x cocktails aan huis

What we like: 3x cocktails aan huis
Nu we met de avondklok allemaal ’s avonds binnen moeten zitten worden de avondjes al snel saai. We missen de gezellige borrel. Gelukkig doen heel veel restaurants aan bezorgen en afhalen, ook met cocktails. Dit zijn de lekkerste cocktails die je gewoon vanaf de bank kunt drinken. Cheers!

Zoals je wilt

Dé cocktailhotspot van Den Haag vind je in Restaurant Van de Leur. Hun bar Bricks Hooch & Brew is uiteraard dicht, maar je kunt er heerlijke cocktailpakketten bestellen voor thuis. Zoals een pakket met gin-tonic, brood met dip, nootjes en Spaanse worst. Of ga voor een Tailor Made Cocktail: geef je voorkeuren door en geniet van een drankje volledig naar eigen smaak.
restaurantvandeleur.nl

Dat kun je shaken

El Popo in Deventer heeft alles in huis voor een lekkere borrel of maaltijd. Hier kun je kiezen uit cocktails als Sex on the beach, Razzy mojito met frambozen of een Frozen margarita. Haal op of laat bezorgen en maak het compleet met een portie nachos of een burrito.
elpopo.nl

Brievenbuscocktail

Een cocktailpakket dat door de brievenbus past? Daarvoor moet je bij Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam zijn. Thuis even koud zetten, vervolgens inschenken en genieten maar! Kies voor een Classic Cocktail Package met onder andere de fruitige Knickerbocker. Of laat je verrassen met een Surprise Cocktail Package.
flyingdutchmencocktails.shop

What We Like is afkomstig uit VIVA 05-2021. Deze editie ligt t/m 9 februari in de winkel of kun je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «