Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Het is zover: de pizza frikandel bestel je nu bij Dominos

Het is zover: de pizza frikandel bestel je nu bij Dominos

Het is zover: de pizza frikandel bestel je nu bij Dominos

Als twee werelden samenkomen, pakt dat óf heel lekker uit óf het lijkt nergens op. Het gaat in dit geval om de pizzeria en de snackbar. Domino’s brengt namelijk een veelgevraagde, maar toch ook gevreesde, pizza op de markt: de pizza frikandel. 

Pizza frikandel

En het is niet zomaar een pizzabodem met stukjes frikandel, nee: het is de pizza frikandel speciaal. In alle 325 vestigingen van Domino’s is ‘ie nu te verkrijgen. Proberen? Bij de pizzaketen heet ‘ie: Frikan’Dutchman.

Beleg van pizza frikandel

Om deze nieuwe lekkernij klaar te maken, beleggen ze een verse pizzabodem met tomatensaus van zongerijpde tomaten. Daarna een kruidenmix, verse mozzarella en – daar komt ‘ie dan – de ingrediënten van een frikandel speciaal. Dus: stukjes frikandel, ui, mayonaise en curry.

Lees ook: 
Dit recept moet je echt proberen: pizza in een kopje

De Snackspert

De afgelopen jaren hebben we de frikandel al in vele soorten en maten gezien. Wat dacht je van de frikandellensalade van de Lidl tijdens het EK? Eke Bosman, op social media bekend als Snackspert, is influencer op het gebied van snacks (wát een baan) en deed een oproep aan Domino’s. Innovatiechef Tyla Robinson ging met het idee aan de slag et voila: een nieuwe smaak is geboren. Bosman zegt hierover tegen Eatly: “Met de komst van de Frikan’Dutchman pizza is de evolutie van de pizza ein-de-lijk voltooid. Dit is een droom die uitkomt voor heel veel snackliefhebbers.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eke Bosman (@snackspert)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: eatly | Beeld: Getty