Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Oké, er bestaan nu Milka-chocoladerepen met de smaak van appeltaart

Oké, er bestaan nu Milka-chocoladerepen met de smaak van appeltaart

Oké, er bestaan nu Milka-chocoladerepen met de smaak van appeltaart

Fan van Milka chocolade en appeltaart? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want Milka heeft een chocoladereep gelanceerd met de smaak van appeltaart. Ja je hoort het goed, appeltaart!

Het beste uit twee werelden: appeltaart en chocolade. Je kunt het binnenkort gaan proberen, want Milka heeft de twee samengebracht.

Smaak bedenken

Een smaak of een bepaalde geur doet je vaak denken aan bijzondere momenten, bijvoorbeeld een vakantie of een hele fijne dag met je gezin. Milka begrijpt dat maar al te graag en deed daarom een oproep aan alle Nederlanders. Iedereen kon zijn of haar smaak insturen die hen aan iets bijzonders herinnert. Een smaak bedacht door anderen. Door de selectie kwam twee smaken: Onze koffiedate en Ons Appeltaart Genietmomentje. Onze koffiedate is bedacht voor alle koffieliefhebbers onderons. De reep ruikt naar koffie en in de reep zitten stukjes koek verwerkt.

Lees ook
Eh, já: er bestaan nu pepernoten met de smaak van Bastogne en Milka chocolade

Genietmomentje

Ons Appeltaartje heeft de smaak van appeltaart en is de tweede nieuwe reep. De reep reep heeft de overheerlijke geur van appeltaart. In de reep zijn er stukjes speculaas en chocolade te vinden. De repen zijn gecreëerd voor een ultiem genietmomentje op een druilige regenachtige najaarsdag. De chocoladerepen zijn limited-editions. Ze zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn en Jumbo.Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de chocoladereep uit te proberen. Ren naar de winkel voor het te laat is

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Milka NL (@milka_netherlands)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Milka NL (@milka_netherlands)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin