Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Hebben hebben hebben: een drankje die smaakt naar pepernoten

Hebben hebben hebben: een drankje die smaakt naar pepernoten

Hebben hebben hebben: een drankje die smaakt naar pepernoten

We kunnen al even genieten van al het strooigoed van die goede oude sint en daar is sinds kort wat nieuws bijgekomen: de BOZU hard seltzer met pepernootsmaak! Een heerlijk ‘verantwoord’ alcoholisch drankje. Goed nieuws voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van alle Sinterklaas-lekkernijen, maar niet al teveel wil snoepen. 

Limited edition

Nee dit is geen grap! Vanaf deze week is de BOZU pepernoot verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van de Jumbo. Wees er snel bij want het drankje is limited edition. Met zijn roodachtige verpakking past het drankje helemaal perfect bij het grote kinderfeest.

Bozu hard seltzer

Het licht alcoholische drankje is een hard seltzer. Een drankje dat tegenwoordig veel gedronken wordt en vaak als warme broodjes over de toonbank gaat. De trend is overgewaaid uit Amerika. Het is een verfrissende dorstlesser en wordt ook wel beschreven als ‘bruiswater’ met een smaakje. Daarnaast bevat de hard seltzer weinig koolhydraten en suikers, ideaal voor iemand die op er een gezonde levensstijl op na houdt.

Tekst gaat door onder de foto

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BOZU Premium Hard Seltzer (@drinkbozu)

Lees ook
Salaris is binnen, shoppen maar: deze herfst en winter wil je dít in je kast hebben

Heerlijk avondje is gekomen en zeker met de BOZU Hard Seltzer Pepernoot kom je al een beetje in de Sinterklaassfeer. Voor €1,79 is de limited edition BOZU Hard Seltzer Pepernoot verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde Jumbo’s. Zijn jullie ook zo benieuwd? Wij wel!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia