Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Even schudden en dan genieten: luxe kant-en-klare cocktails uit blik

Even schudden en dan genieten: luxe kant-en-klare cocktails uit blik

Even schudden en dan genieten: luxe kant-en-klare cocktails uit blik

Zin in een cocktail, maar is de horeca al een paar uur dicht? No worries! Enkele Rotterdamse ondernemers besloten luxe cocktails in blik te maken. Gewoon kant-en-klaar, even schudden en genieten maar!

Cocktails in blik

Tegenwoordig kun je veel producten in blik vinden, zelfs cocktails in blik. De eigenaren van Williams Canteen en Supermercado in Rotterdam besloten samen met cocktailkampioen Ben Lobos geblikte varianten van populaire cocktails te maken. Zes klassieke cocktails hebben ze ontworpen in blik: Pornstar Martini, Daiquiri, Margarita, Negroni, Espresso Martini en Old Fashioned. En ja, de blikjes cocktail zijn niet van de echte te onderscheiden!

Het kostte de ondernemers bijna twee jaar om de perfecte cocktails in blik te maken. Het doel was om de ingeblikte cocktails net zo te laten smaken als verse cocktails die door een bartender worden bereid. “Het idee voor ready-to-serve-cocktails was er redelijk snel. Maar de uitwerking bleek een stuk gecompliceerder. We praten over hogere scheikunde”, vertelt mede-eigenaar Jamil Sancha van Williams Canteen en Supermercado. Het eindresultaat? “Cocktails in blik, van hoogstaande kwaliteit, waarbij we eigenlijk de cocktailbar naar mensen thuis brengen”, vertelt Jamil.

Tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AD.nl (@ad_nl)

Lees ook
Van drop tot aan zure matten: dit zijn de gekste kruidnootsmaken van dit jaar

Te koop

De blikjes van Williams Premium Canned Cocktails zijn los te koop voor €6,50 per stuk via de webshop van Williams Cocktails. Je hoeft verder maar weinig te doen. Zet een mooi cocktailglas klaar, schud het blikje vijf seconden en schenk vervolgens je kant-en-klare cocktail in. Easy and tasty, enjoy!!

Welke cocktail in blik ga jij proberen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Getty Images