Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Hotspots: 3x lekker voor op je homemade borrelplank

Hotspots: 3x lekker voor op je homemade borrelplank

Hotspots: 3x lekker voor op je homemade borrelplank

Helaas kunnen we geen borrel meer doen in cafes of restaurants. Gelukkig is het niet moeilijk om thuis voor lekker eten te zorgen. Bij deze plekken koop je de lekkerste borrelplank-ingrediënten voor jouw en een vriend of vriendin.

Smaakt naar meer

In Leeuwarden vind je House of Taste, dé plek voor bijzondere lekkernijen. Zoals worsten, kazen en noten om je borrelplank mee aan te kleden. Maar ze hebben ook verse ingrediënten voor pasta’s of salades. Neem ook meteen een van de lekkere (alcoholvrije) wijnen of speciaalbiertjes mee.


houseoftaste.nl

Thuisborrel

Borrelen in het café zit er niet in de komende tijd. Maar Floor Foods in Middelburg verkoopt zo veel lekkers, dat je thuisborrel ook dikke prima is. De enorme keuze uit kazen, charcuterie, noten en streekproducten maakt het gemis aan een huis vol vrienden bijna goed. Kies er een goede wijn bij en jouw borrel is top.


floorfoods.nl

Dat wordt smullen

Bij delicatessenwinkel Smul in Apeldoorn ben je aan het juiste adres voor een volle tapasplank met de lekkerste olijven, tapas, kaas en tapenades. Daarnaast bestel je hier vers belegde broodjes voor een lekkere lunch en als je geen zin hebt om te koken, kies je voor een huisgemaakte maaltijd om thuis van te genieten.


knulvansmul.nl

Lees ook: 3x Chocolicious: De lekkerste chocolade vind je hier!

Foto: iStock

What we like komt uit VIVA-2020-45. Dit nummer ligt t/m 10 november in de winkel of kun je hier online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.