Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Helemaal enig: er bestaan nu Hema-tompoucen speciáál voor je hond

Helemaal enig: er bestaan nu Hema-tompoucen speciáál voor je hond

Helemaal enig: er bestaan nu Hema-tompoucen speciáál voor je hond

Als je denkt aan Hema, dan denk je aan de rookworsten, Jip en Janneke en tompoucen. De Hema gaat zelfs nu een stukje verder, want er zijn nu tompoucen voor honden. Ja, echt waar! 

Tompou… hond

Of je het nou wilt geloven of niet, maar het is toch echt zo. Er zit appelmoes, wortel, banaan, lactosevrije Griekse yoghurt of roomkaas, sap van rode biet, granaatappel, frambozen of cranberry’s in. Wel anders dan de normale tompouce, maar het klinkt goed.

Sowieso wisten we al dat Hema diervriendelijk is. Leuke dierenpakjes en Hema staat stiekem ook wel een beetje bekend om de hond Takkie. Ze hebben ons weer laten verassen, want Hema gaat nu de Tomwoefkit verkopen. Een super leuk cadeau voor dierendag alvast. De tompoucen zijn niet voor andere dieren, maar echt voor de hond. Het is wel een Tomwoef KIT, dus hij is nog niet kant en klaar als je de kit koopt. Geen punt, want dat verdienen de hondjes wel op dierendag. De hondentompoucen zijn nu al te verkrijgen voor vier euro, bij jou dichtstbijzijnde Hema. Rennen!

Lees ook
Huh? Het is dus heel gezond om je hond soms wat fruit te geven

Katten baasjes

Helaas is de kit alleen voor honden en niet voor katten. Hema begrijpt dat mensen met katten het ook graag willen uit proberen, alleen gaat dit wat lastiger, want katten zijn zo kieskeurig. Honden daarentegen eten echt alles. Je zou ze eigenlijk ook een normale tompouce kunnen geven, maar dat is natuurlijk niet goed voor hun buik.

‘Omdat liefde door de maag gaat,’ vertelt de Hema erbij. Ze zijn druk bezig om ook leuke kattentraktaties te maken, want alle viervoetige beestjes verdienen wat lekkers van de Hema.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Amayzine