Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Wie wil? Het tompouce-bier van de Hema is terug

Wie wil? Het tompouce-bier van de Hema is terug

Wie wil? Het tompouce-bier van de Hema is terug

Jaaa! De tompouce-bier is terug van weggeweest. In april werd het biertje al eerder bij HEMA verkocht, maar was het door de populariteit binnen no-time uitverkocht. Afgelopen vrijdag kwam het biertje weer in de schappen te liggen.

1 aprilgrap

De gekke biersmaak werd op 1 april voor het eerst verkocht.  Op Instagram kondigde HEMA het biertje aan met de tekst: “Vanaf vandaag echt verkrijgbaar: tompouce bier!”. Na de aankondiging dacht iedereen dat het om een 1 aprilgrap ging. Als snel reageerde HEMA dat dat niet het geval was “Jullie dachten dat het een 1 aprilgrap was?”.

Het biertje is tot stand gekomen door een samenwerking met de botanische brouwer Lowlander. Naast rookworst is de tompouce HET symbool van de keten. Het kon dan ook niet anders om daarmee wat te gaan doen.

Lees ook
Helemaal enig: er bestaan nu Hema-tompoucen speciáál voor je hond

Framboossmaak

Vanaf vrijdag 24 september is het biertje voor €2,50 te koop. Het is niet zomaar een biertje, de tompouce-bier smaakt namelijk naar framboos met een vleugje vanille. Wij zijn heel benieuwd! Rennen jullie ook snel naar je plaatselijke HEMA voor het te laat is?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia