Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Eten > Voor de liefhebbers: Ben & Jerry’s lanceert nu een nieuwe vegan ijssmaak

Voor de liefhebbers: Ben & Jerry’s lanceert nu een nieuwe vegan ijssmaak

Voor de liefhebbers: Ben & Jerry’s lanceert nu een nieuwe vegan ijssmaak

Wat is er nou beter dan een goede film en een heerlijke bak Ben & Jerry’s? Het was al moeilijk om te kiezen tussen alle heerlijke smaken, maar het wordt ons nu nog lastiger gemaakt. Ben & Jerry’s heeft namelijk wéér een nieuwe ijssmaak geïntroduceerd, en deze is ook nog eens vegan. Win-win dus!

Vegan ijssmaak

Ben & Jerry’s introduceert de nieuwe Non-Diary Salted Caramel Brownie ijssmaak. Een perfecte combinatie als je niet kunt kiezen tussen zoet en zout. De nieuwe ijssmaak bevat Fairtrade vegan karamelijs met swirls van gezouten karamel en natuurlijk de overheerlijke stukjes brownie. Het karamelijs is gemaakt op amandelbasis. Het ijs wordt hierdoor lekker romig en vol van smaak.

Lees ook
OMG: Ben & Jerry’s deelt het beroemde Cookie Dough-recept (en dat wil je dít weekend nog maken)

Brownie

De stukjes brownie in het ijs hebben een bijzonder verhaal. Deze worden gemaakt in de Greystone Bakery in Vermont, Amerika. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen daar een kans om een nieuw leven op te bouwen. Dit past goed bij de visie van Ben & Jerry’s: “We don’t hire people to bake brownies, we bake brownies to hire people.”

Lees ook
OMG: Ben & Jerry’s deelt het beroemde Cookie Dough-recept (en dat wil je dít weekend nog maken)

Non-Diary

Salted Caramel Brownie is niet de eerste vegan ijssmaak die Ben & Jerry’s op de markt brengt. Het Non Dairy assortiment wordt steeds uitgebreider. Al het ijs uit het Non-Dairy assortiment is Fairtrade en gemaakt op basis van amandelen. Het ijs bevat geen gemodificeerde ingrediënten en zijn allemaal vegan gecertificeerd. Maar ze bevatten natuurlijk wel lekker veel swirls en chunks, zoals we kennen van Ben & Jerry’s.

Verkrijgbaar

Deze heerlijke nieuwe vegan ijssmaak is vanaf 28 september verkrijgbaar bij de Ben & Jerry’s Ice Cream Shop via Ubereats. En vanaf 4 oktober kun je deze ook kopen in alle supermarkten. Dat wordt smullen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: GettyImages