Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Corona > Eens of oneens? ‘Het is onrealistisch om te denken dat het leven ooit nog wordt als vóór de coronacrisis’

Eens of oneens? ‘Het is onrealistisch om te denken dat het leven ooit nog wordt als vóór de coronacrisis’

Eens of oneens? ‘Het is onrealistisch om te denken dat het leven ooit nog wordt als vóór de coronacrisis’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘Het is onrealistisch om te denken dat het leven ooit nog wordt als vóór de coronacrisis’.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Minder vaak over grens op vakantie is een toekomstbeeld dat we moeten accepteren

stelling leven voor coronacrisis

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Gejanne: Zo snel als we aan deze situatie ‘gewend’ zijn, zo snel wennen we straks ook wel weer als het voorbij is. Het kost alleen tijd en geduld.

Marianne: Zou zo fijn zijn, maar ooit zal er een medicijn komen of een vaccin, want dat gebeurt met alle virussen. Maar het zal nog een lange nasleep hebben.

Yvon: Nou, positief blijven hoor. Komt echt wel weer goed, alleen moeten we nog wel even geduld hebben.

Kirsten: Ik hoop dat dit een eyeopener is voor eenieder die voorheen alleen maar als taxibedrijf haar kinderen heen en weer aan het rijden was. Een stapje terug in ‘alles wat moet’ lijkt me helemaal niet onverstandig, met zoveel moeders die overspannen raken omdat ze gezin, huis, alle sportclubjes, hobbies en nog veel meer proberen te combineren. Iets minder kan voor niemand kwaad!

Renate: Misschien de eerste tijd, maar na een tijdje vervallen we denk ik weer in onze ‘oude’ gewoontes.

Nicole: Ik hoop het toch wel. Ik word er kwaad en verdrietig van als mensen zoiets zeggen. Misschien dat we op het hygiënisch oogpunt wat meer moeten doen, maar de rest zal toch echt weer als voorheen moeten. De maatschappij moet toch gewoon door blijven draaien.

Centine: Het negatieve laten we achter ons, de positieve zaken nemen we mee tot ver na de crisis hoop ik!

Sarah: Helemaal mee eens! Voor mij persoonlijk toch en dan in de positieve zin. Nogmaals, dit is voor mij persoonlijk en ik besef dat er veel leed is geweest. Iedereen ervaart dit op zijn eigen manier natuurlijk.

Laura: De eerste jaren inderdaad, maar zelfs na twee wereldoorlogen en alle andere vreselijke ziektes is alles weer terug opgebouwd… het zal tijd nodig hebben.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock