Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Corona > Corona dwong Quinty Trustfull om te kiezen: bij haar man zijn óf weer kunnen werken

Corona dwong Quinty Trustfull om te kiezen: bij haar man zijn óf weer kunnen werken

Corona dwong Quinty Trustfull om te kiezen: bij haar man zijn óf weer kunnen werken

Kijkers van Koffietijd hoeven Quinty Trustfull voorlopig nog niet in de studio te verwachten. De presentatrice zit nog steeds in Atlanta en heeft besloten daar voorlopig te blijven, zo schrijft ze dinsdag op Instagram.

Restant ‘Koffietijd’ is gedoe niet waard

“Gisteren heb ik samen met mijn werk besloten dat ik voorlopig hier in Atlanta bij mijn man blijf. En daar ben ik heel dankbaar voor”, aldus Quinty, die in de afleveringen wel live via Skype te zien is. “Het Koffietijd-seizoen is al bijna afgelopen. Ik zou dan eerst nog twee weken in quarantaine moeten en dan zou ik nog maar maximaal vier shows kunnen doen.”

Heel lang gescheiden van man

De presentatrice zou na de opnames vanwege het inreisverbod niet weten wanneer ze weer naar Amerika zou mogen reizen. “Dat zou ook zomaar nog maanden kunnen duren. En aangezien mijn man hier helaas niet weg mag en kan, zouden we dus heel erg lang niet bij elkaar kunnen zijn. En dat is t laatste dat je wilt in deze moeilijke tijd. Dat idee alleen al maakte me erg verdrietig.” Quinty’s man Orlando Trustfull werkt sinds januari 2019 als assistent-trainer van Frank de Boer bij voetbalclub Atlanta United FC.

Lees ook
Quinty Trustfull over beroemde schoondochter: ‘Ik mag me gelukkig prijzen’

Goed vooruitzicht

Quinty blijft kijkers van het RTL4-ochtendprogramma updaten over haar leven in Atlanta en de situatie in de Verenigde Staten en yoga-oefeningen delen. “En aankomend seizoen gaan jullie mij uiteraard weer heel veel zien! Daar verheug ik me nu al op.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Poeh wat moeten we allemaal een lange adem hebben in deze onzekere tijd. Gisteren heb ik samen met mijn werk besloten dat ik voorlopig hier in Atlanta bij mijn man blijf. En daar ben ik heel dankbaar voor??Het Koffietijd seizoen is al bijna afgelopen, ik zou dan eerst nog 2 weken in quarantaine moeten en dan zou ik nog maar maximaal 4 shows kunnen doen..??‍♀️( omdat koffietijd nu ook aangepast is en maar met 1 presentatrice) Het inreisverbod naar US geldt helaas nog steeds.. Als ik hier zou vertrekken (voor dus maar 4 shows) weet ik niet wanneer ik weer terug zou kunnen, dat zou ook zomaar nog maanden kunnen duren.. En aangezien mijn man hier helaas niet weg mag/kan zouden we dus heel erg lang niet bij elkaar kunnen zijn? En dat is t laatste dat je wilt in deze moeilijke tijd. Dat idee alleen al maakte me erg verdrietig. Natuurlijk mis ik onze kinderen @moisetrustfull @k1trustfull heel erg? maar die hebben gelukkig hun lieve partners @kajvandervoort – @mollyhelgesson, en kayne en molly passen op Mijn poezenbeesten?? dus daar hoef ik me gelukkig geen zorgen om te maken. Ik voel me erg opgelucht dat ik bij mijn liefde kan blijven? en aan de andere kant ook heel jammer dat ik niet gezellige uitzendingen kan maken? Stuck between two worlds??‍♀️ Maar ik blijf mijn yoga oefeningen met jullie delen, live Skypen in de uitzendingen en updates geven over het leven hier in USA in deze zware covid19 periode. En aankomend seizoen gaan jullie mij uiteraard weer heel veel zien @koffietijd.5uurlive !! Daar verheug ik me nu al op ? Lieve allemaal, Stay safe en een knuffel van mij ?? #koffietijd #rtl4 #host #morningshow #grateful

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?Only love? Miss you so @k1trustfull @moisetrustfull ? (deze foto is van 20jr geleden) #family #love #myall

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress