Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Column > Podcast ‘The Real Deal’ #7: Tanja Jess over taboes doorbreken en begeleiding in het onderwijs

Podcast ‘The Real Deal’ #7: Tanja Jess over taboes doorbreken en begeleiding in het onderwijs

Column
Podcast ‘The Real Deal’ #7: Tanja Jess over taboes doorbreken en begeleiding in het onderwijs

Tilda Timmers, moeder van Livia en Emmi, kampte een aantal jaar geleden met een postnatale depressie. Als ervaringsdeskundige helpt ze vrouwen zónder roze wolk en schrijft ze wekelijks voor Flaironline.nl een blog. Sinds kort is daar een fijne podcast bijgekomen, waarin ze het gesprek aangaat met bekende moeders. In alweer de laatste podcast in de serie ‘The Real Deal’ schuift niemand minder dan Tanja Jess (53) aan.

Tanja Jess in ‘The Real Deal’

In de laatste aflevering van The Real Deal gaat Tilda Timmers het gesprek aan met Tanja Jess, die moeder is van twee zoons: Billy (16) en Bobby (12). Een van haar kinderen heeft ADHD en werd voor een lange tijd niet goed begeleid op school. Tilda, die moeder is van een dochter die hoogbegaafd is, herkent zich daar spijtig genoeg maar al te goed in. Samen praten de vrouwen over begeleiding in het onderwijs én snijdt de actrice het onderwerp ‘taboes doorbreken’ aan.

De tekst gaat verder onder de podcast.

Podcast ‘The Real Deal’

Flair-lezeressen zullen Tilda ongetwijfeld kennen van haar wekelijkse blogs, maar mogelijk heb je ook één van haar boeken in de kast staan; Toen kreeg ik weer lucht en This is Post Partum. Als therapeut voor moeders zonder roze wolk klimt ze vanaf nu niet alleen in de pen, maar kruipt ze tevens achter de microfoon. In The Real Deal bespreekt ze de issues en anekdotes waar je als ouders tegenaan loopt als je één of meerdere kindjes hebt gekregen. Dit doet ze niet alleen, maar iedere aflevering met een andere bekende moeder. Zo komen onder anderen psycholoog en seksuoloog Eveline Stallaart (die aftrapt), presentatrice Tess Milne en zangeres Sharon Doorson voorbij, die hun eigen ervaringen en ideeën over zwanger zijn, bevallen en het ware moederschap delen en bespreken met Tilda. The Real Deal is eerlijk, herkenbaar, relativerend en simpelweg héél fijn om te beluisteren.

Beluister ook
Podcast ‘The Real Deal’ #6: Saar Koningsberger open over haar fertiliteitstraject en hormonen

Over Tilda

Tilda is moeder van Livia (6) en Emmi (2). Samen met haar man Tim woont ze in Amersfoort. Tilda is ervaringsdeskundige en therapeut voor moeders zonder roze wolk. In haar praktijk Frou Frou Begeleiding doet ze naast een-op-eensessies ook Skype-consulten. Tevens heeft Tilda twee boeken geschreven: Toen kreeg ik weer lucht en This is Post Partum. Onlangs is haar podcast voor moeders zonder roze wolk verschenen, die ze speciaal voor Flair heeft opgenomen. Daarnaast kun je haar als trouwe lezeres van Flair natuurlijk kennen van haar blogs; deze vind je wekelijks op Flaironline.nl. Tilda is ook te vinden op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tilda Timmers (@geenrozewolk)

Shoppen is altijd een goed idee