Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Column > Podcast ‘The Real Deal’ #3: Sharon Doorson open over de strijd met je lijf ná de bevalling

Podcast ‘The Real Deal’ #3: Sharon Doorson open over de strijd met je lijf ná de bevalling

Column
Podcast ‘The Real Deal’ #3: Sharon Doorson open over de strijd met je lijf ná de bevalling

Tilda Timmers, moeder van Livia en Emmi, kampte een aantal jaar geleden met een postnatale depressie. Als ervaringsdeskundige helpt ze vrouwen zónder roze wolk en schrijft ze wekelijks voor Flaironline.nl een blog. Sinds kort is daar een fijne podcast bijgekomen, waarin ze het gesprek aangaat met bekende moeders. Deze week schuift niemand minder dan Sharon Doorson (33) aan.

Sharon Doorson in ‘The Real Deal’

In de derde aflevering van The Real Deal praat ervaringsdeskundige Tilda met Sharon Doorson, die onder meer bekend is van haar deelname aan The Voice of Holland en Dance, Dance, Dance. De zangeres, die een dochtertje van twee jaar heeft, vertelt onder meer over haar carrière in combinatie met het moederschap. Ook komt de strijd met haar lijf na de bevalling ter sprake.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met mijn vriendinnetje, waar ik zo trots op ben❤️

Een bericht gedeeld door Sharon Doorson (@sharondoorson) op

Podcast ‘The Real Deal’

Flair-lezeressen zullen Tilda ongetwijfeld kennen van haar wekelijkse blogs, maar mogelijk heb je ook één van haar boeken in de kast staan; Toen kreeg ik weer lucht en This is Post Partum. Als therapeut voor moeders zonder roze wolk klimt ze vanaf nu niet alleen in de pen, maar kruipt ze tevens achter de microfoon. In The Real Deal bespreekt ze de issues en anekdotes waar je als ouders tegenaan loopt als je één of meerdere kindjes hebt gekregen. Dit doet ze niet alleen, maar iedere aflevering met een andere bekende moeder. Zo komen onder anderen psycholoog en seksuoloog Eveline Stallaart (die aftrapt), presentatrice Tess Milne en zangeres Sharon Doorson voorbij, die hun eigen ervaringen en ideeën over zwanger zijn, bevallen en het ware moederschap delen en bespreken met Tilda. The Real Deal is eerlijk, herkenbaar, relativerend en simpelweg héél fijn om te beluisteren.

De tekst gaat verder onder de podcast.

Beluister ook
Podcast ‘The Real Deal’ #2: Tess Milne over traumatische bevalling en opnieuw zwanger zijn

Over Tilda

Tilda is moeder van Livia (6) en Emmi (2). Samen met haar man Tim woont ze in Amersfoort. Tilda is ervaringsdeskundige en therapeut voor moeders zonder roze wolk. In haar praktijk Frou Frou Begeleiding doet ze naast een-op-eensessies ook Skype-consulten. Tevens heeft Tilda twee boeken geschreven: Toen kreeg ik weer lucht en This is Post Partum. Onlangs is haar podcast voor moeders zonder roze wolk verschenen, die ze speciaal voor Flair heeft opgenomen. Daarnaast kun je haar als trouwe lezeres van Flair natuurlijk kennen van haar blogs; deze vind je wekelijks op Flaironline.nl. Tilda is ook te vinden op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🎙 TODAY IS THE DAY! 🎙 . Vandaag is het zover! Mijn nieuwste reeks podcast interviews met bekende mamas gaat live! . Zo leuk dat ik see afleveringen nu met jullie mag delen. . Deze eerste aflevering is opgenomen vlak voor de Corona uitbraak en lockdown. . Ik praat tijdens deze eerste aflevering met @evelinestallaart over de eerste keer sex na de bevalling en alle do’s en don’ts op dit gebied. . Het is zo belangrijk om dit soort taboe onderwerpen meer openbaar te bespreken! . Gaan jullie ook luisteren en zo ja: vertel me wat je ervan vindt! . #podcast #interview #letstalkaboutsex #nadebevalling #podcasting #eerlijk #moederschap #seks #postpartum #moeders #vaders #ouders #relatie #therapeut #seksuoloog #mama #mamacoach #moedercoach #papa #ouderschap #partner #auteur #toenkreegikweerlucht #thisispostpartum #ppd #geenrozewolk #amsterdam #zelfvertrouwen #ontwikkeling #momsofinstagram

Een bericht gedeeld door Tilda Timmers (@geenrozewolk) op

Shoppen is altijd een goed idee