Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Column > Podcast ‘The Real Deal’ #2: Tess Milne over de eerste bevalling en opnieuw zwanger zijn

Podcast ‘The Real Deal’ #2: Tess Milne over de eerste bevalling en opnieuw zwanger zijn

Column
Podcast ‘The Real Deal’ #2: Tess Milne over de eerste bevalling en opnieuw zwanger zijn

Tilda Timmers, moeder van Livia en Emmi, kampte een aantal jaar geleden met een postnatale depressie. Als ervaringsdeskundige helpt ze vrouwen zónder roze wolk en schrijft ze wekelijks voor Flaironline.nl een blog. Sinds kort is daar een fijne podcast bijgekomen, waarin ze het gesprek aangaat met bekende moeders. Deze week schuift niemand minder dan Tess Milne aan.

Tess Milne in ‘The Real Deal’

In de tweede aflevering van The Real Deal hoor je hoe Tilda praat met Tess Milne (32), in het laatste trimester van haar tweede zwangerschap. Tijdens de opnames van de podcast waren de laatste loodjes aangebroken voor de presentatrice; inmiddels is ze alweer een paar maanden geleden bevallen van zoontje Skye. In het gesprek met Tilda vertelt Tess onder meer over haar tweede zwangerschap in vergelijking met de eerste en haar heftige eerste bevalling. Uiteindelijk kwam haar oudste zoon, Cairo Willem, na vier dagen met een spoedkeizersnede ter wereld.

Podcast ‘The Real Deal’

Flair-lezeressen zullen Tilda ongetwijfeld kennen van haar wekelijkse blogs, maar mogelijk heb je ook één van haar boeken in de kast staan; Toen kreeg ik weer lucht en This is Post Partum. Als therapeut voor moeders zonder roze wolk klimt ze vanaf nu niet alleen in de pen, maar kruipt ze tevens achter de microfoon. In The Real Deal bespreekt ze de issues en anekdotes waar je als ouders tegenaan loopt als je één of meerdere kindjes hebt gekregen. Dit doet ze niet alleen, maar iedere aflevering met een andere bekende moeder. Zo komen onder anderen psycholoog en seksuoloog Eveline Stallaart (die aftrapt), presentatrice Tess Milne en zangeres Sharon Doorson voorbij, die hun eigen ervaringen en ideeën over zwanger zijn, bevallen en het ware moederschap delen en bespreken met Tilda. The Real Deal is eerlijk, herkenbaar, relativerend en simpelweg héél fijn om te beluisteren.

De tekst gaat verder onder de podcast.

 

Lees ook
Nieuw op Flair: Tilda Timmers helpt moeders zonder roze wolk nu ook in gloednieuwe podcast

Over Tilda

Tilda is moeder van Livia (6) en Emmi (2). Samen met haar man Tim woont ze in Amersfoort. Tilda is ervaringsdeskundige en therapeut voor moeders zonder roze wolk. In haar praktijk Frou Frou Begeleiding doet ze naast een-op-eensessies ook Skype-consulten. Tevens heeft Tilda twee boeken geschreven: Toen kreeg ik weer lucht en This is Post Partum. Onlangs is haar podcast voor moeders zonder roze wolk verschenen, die ze speciaal voor Flair heeft opgenomen. Daarnaast kun je haar als trouwe lezeres van Flair natuurlijk kennen van haar blogs; deze vind je wekelijks op Flaironline.nl. Tilda is ook te vinden op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag mocht ik weer een aflevering van mijn podcast “The Real Deal “ opnemen met the lovely @tessmilne_ . We hebben het over zwanger zijn, de chaos (in je hoofd) omarmen, en de komst van een tweede kindje . Super fijn om zo open en eerlijk over het moederschap te praten! . Je kan hem binnekort hier beluisteren en bij @flair_nl ! . Stay tuned! . #podcast #podcasting #mama #mamacoach #geenrozewolk #ppd #nadebevalling #angst #depressie #tweedekindje #zwanger #geenrozewolk #begeleiding #therapeut #ervaringsdeskundige #postnataledepressie #prenataledepressie #moederschap #open #eerlijk #gezin #moedercoach #amsterdam #utrecht #amersfoort #mom #momlife #momsofinstagram #momcommunity #mumsnet #mumstheword

Een bericht gedeeld door Tilda Timmers (@geenrozewolk) op

Beeld: Sanne Bakker

Shoppen is altijd een goed idee