Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Kiki > Kiki #153: ‘Het was weer een erop-en-erafje, en geen hoogtepunt voor mij’

Kiki #153: ‘Het was weer een erop-en-erafje, en geen hoogtepunt voor mij’

Kiki #153: ‘Het was weer een erop-en-erafje, en geen hoogtepunt voor mij’

Kiki Faber (27) – inderdaad het nichtje van de welbekende Floor Faber – woont in Amsterdam, waar ze met haar grote mond, impulsiviteit en chaotische gedrag genoeg dingen meemaakt. Op viva.nl/kiki deelt ze elke week haar belevenissen.

Lees ook:
Kiki #152: ‘Vind het niet erg grappig dat ik bij hem nog nooit een orgasme heb gehad’

Woensdag

George ziet er moe uit en lijkt wel tien jaar ouder, maar hij zit weer in zijn hok bij de personeelsingang. Daar ben ik zo blij om dat ik naar hem toe loop om hem te huggen. Onmiddellijk maakt hij een afwerend gebaar.  ‘Maar je hebt het nu toch gehad?’ vraag ik.

‘Ik wil niet weer besmet raken,’ antwoordt hij. ‘Kind, ik ben nog nooit zo ziek geweest, en ik ben nog steeds de oude niet. Maandag heb ik een half dagje gewerkt en daarna kon ik meteen weer naar bed,  zo moe was ik. Ik moet het rustig opbouwen, zegt de dokter. Maar het komt goed, hoor.’ Om dat te bewijzen, moonwalkt hij een stukje. 

‘Ben je er nog tijdens de lunch?’ vraag ik.

‘Voor jou altijd, schatje.’ Hij geeft me een vette knipoog.
Even later zit ik achter mijn computer te bellen met een klant over een belachelijk dure tas die ze online heeft gekocht. ‘Ik vind de kleur iets te roodbruin,’ mekkert ze. ‘Misschien wil ik ‘m wel ruilen voor de zwarte, maar is die echt zwart of gaat ie richting antraciet?’ Ik vraag me af of ze beseft dat die stomme tas mij bijna vier salarissen kost en dat ze dat geld op een veel betere manier kan besteden. Bijvoorbeeld aan het fonds Kiki Faber. Maar ik merk wel dat ik gezeur beter verdraag nu George beter is. Eindelijk is het weer gezellig op mijn werk!

Vrijdag

‘Zoooo,’ zegt Alexandro met een grote grijns. ‘Dat was weer goed, zeg.’ Hij staat op uit bed om een glas water te pakken. Normaal vind ik het een feest om naar zijn billen te kijken, maar ik ben nu te gespannen. Het was weer een erop-en-erafje, en geen hoogtepunt voor mij. Ik móet hier wat van zeggen. 

Als hij weer naast me ligt, haal ik diep adem.  ‘Weet je, ik vind het echt tof met jou, maar ik dacht: misschien kunnen we in bed ook wat andere dingen proberen.’

Hij lacht. ‘En waar dacht je dan aan? Ik ben niet van de bondage of van die Fifty Shades-achtige onzin.’

‘Nee, nee, dat bedoel ik helemaal niet. Het is meer dat ik… Nou ja, misschien kunnen we ook eens orale seks proberen?’

‘Je bedoelt beffen? Daar doe ik niet aan.’

‘Maar je vindt het wel prima als ik je pijp.’

‘Wat jij doet, moet jij weten.’
We liggen allebei op onze rug, een centimeter of twintig van elkaar. Op straat hoor ik iemand schreeuwen, of het is Heleen die haar tv weer eens veel te hard heeft staan.

‘Ik heb nooit klachten gehad,’ zegt hij. 

‘Daar gaat het niet om.  Ik zou gewoon graag af en toe een orgasme krijgen.’ 

Doordringend kijkt hij me aan. ‘Heb je die dan al die tijd gefaket?’ 

Ai. Misschien heb ik inderdaad wel eens die indruk gewekt, om de sfeer goed te houden en omdat ik het zo lullig voor hem vond. Voordat ik een antwoord kan verzinnen, is hij al uit bed gestapt. Hij schiet in zijn kleren en zegt: ‘Ik vind dit goed waardeloos, Kiki.’ Even later slaat de deur achter hem dicht.   

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief