Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Tilda > Podcast ‘The Real Deal’ #6: Saar Koningsberger open over haar fertiliteitstraject en hormonen

Podcast ‘The Real Deal’ #6: Saar Koningsberger open over haar fertiliteitstraject en hormonen

Tilda
Podcast ‘The Real Deal’ #6: Saar Koningsberger open over haar fertiliteitstraject en hormonen

Tilda Timmers, moeder van Livia en Emmi, kampte een aantal jaar geleden met een postnatale depressie. Als ervaringsdeskundige helpt ze vrouwen zónder roze wolk en schrijft ze wekelijks voor Flaironline.nl een blog. Sinds kort is daar een fijne podcast bijgekomen, waarin ze het gesprek aangaat met bekende moeders. Deze week schuift niemand minder dan Saar Koningsberger (33) aan.

Saar Koningsberger in ‘The Real Deal’

In de zesde aflevering van The Real Deal gaat ervaringsdeskundige Tilda het gesprek aan met Saar Koningsberger. Sinds 2,5 jaar is zij de trotse moeder van dochter Scottie Jones, maar haar zwangerschap was niet vanzelfsprekend. De presentatrice en haar geliefde Martijn kwamen in een fertiliteitstraject terecht, wat naar eigen zeggen “ontzettend heftig” was. Met Tilda praat ze er openhartig over, net als over haar veranderende hormonen.

De tekst gaat verder onder de podcast.

Podcast ‘The Real Deal’

Flair-lezeressen zullen Tilda ongetwijfeld kennen van haar wekelijkse blogs, maar mogelijk heb je ook één van haar boeken in de kast staan; Toen kreeg ik weer lucht en This is Post Partum. Als therapeut voor moeders zonder roze wolk klimt ze vanaf nu niet alleen in de pen, maar kruipt ze tevens achter de microfoon. In The Real Deal bespreekt ze de issues en anekdotes waar je als ouders tegenaan loopt als je één of meerdere kindjes hebt gekregen. Dit doet ze niet alleen, maar iedere aflevering met een andere bekende moeder. Zo komen onder anderen psycholoog en seksuoloog Eveline Stallaart (die aftrapt), presentatrice Tess Milne en zangeres Sharon Doorson voorbij, die hun eigen ervaringen en ideeën over zwanger zijn, bevallen en het ware moederschap delen en bespreken met Tilda. The Real Deal is eerlijk, herkenbaar, relativerend en simpelweg héél fijn om te beluisteren.

Beluister ook
Podcast ‘The Real Deal’ #5: vriendin Danny Froger over moeilijk zwanger worden en PCOS

Over Tilda

Tilda is moeder van Livia (6) en Emmi (2). Samen met haar man Tim woont ze in Amersfoort. Tilda is ervaringsdeskundige en therapeut voor moeders zonder roze wolk. In haar praktijk Frou Frou Begeleiding doet ze naast een-op-eensessies ook Skype-consulten. Tevens heeft Tilda twee boeken geschreven: Toen kreeg ik weer lucht en This is Post Partum. Onlangs is haar podcast voor moeders zonder roze wolk verschenen, die ze speciaal voor Flair heeft opgenomen. Daarnaast kun je haar als trouwe lezeres van Flair natuurlijk kennen van haar blogs; deze vind je wekelijks op Flaironline.nl. Tilda is ook te vinden op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tilda Timmers (@geenrozewolk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tilda Timmers (@geenrozewolk)

Shoppen is altijd een goed idee