Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Column > Driedubbel feest voor Kirsten: ‘Drie bijzondere momenten om bij stil te staan, allemaal in één week’

Driedubbel feest voor Kirsten: ‘Drie bijzondere momenten om bij stil te staan, allemaal in één week’

Driedubbel feest voor Kirsten: ‘Drie bijzondere momenten om bij stil te staan, allemaal in één week’

Kirsten Schilder (37) is de vrouw van zanger Nick (37). Samen hebben ze drie kinderen: Nikki (10), Julian (8) en Jackie (4). In flair schrijft ze elke week open en eerlijk over haar leven.

Speciale editie

“Het schrijven van mijn column voor deze editie voelt best speciaal. De reden? Ik kan me geen eerdere uitgave herinneren waarin ik over zo veel feestelijke gebeurtenissen kan schrijven als in deze. Drie bijzondere momenten om bij stil te staan. En dat allemaal in één week.”

“Ik zal beginnen met het feliciteren van de voltallige redactie van dit heerlijke tijdschrift. Het zal je niet zijn ontgaan dat het magazine dat je nu in handen hebt de duizendste Flair is. Hoe leuk is het dat mijn column ook in deze jubileumuitgave staat? Helemaal als ik terugdenk aan wat Flair voor mij als jongvolwassene heeft betekend. Ik kan me nog goed herinneren dat ik als zeventienjarige graag Flair las. Mijn moeder kocht ’m vaak als verrassing voor me. Als ik een drukke proefwerkweek achter de rug had, lag ie op tafel. Wanneer we een lange autorit moesten maken, lag hij ingepakt op mijn autostoel. Als ik met griep onder een deken op de bank bivakkeerde, lag-ie als opkikkertje naast me. Kortom, Flair en ik gaan way back.”

“Daarnaast mag ik mezelf deze week een jaar lang columnist van Flair noemen. In de 26ste uitgave van 2020 verscheen mijn allereerste column. Dat houdt in dat ik vandaag een beetje mijn verjaardag als columnist vier! Ik wil jullie heel graag laten weten dat ik dit het afgelopen jaar met zo veel plezier heb gedaan. Ik haal veel voldoening uit het delen van belangrijke, mooie en misschien wel herkenbare momenten uit ons leven. Al jullie reacties op mijn columns die ik via mijn Instagramaccount en via de redactie van Flair heb gekregen, hebben er echt voor gezorgd dat ik met nog meer plezier achter mijn laptop kruip. Inmiddels liggen er bij ons thuis in een kast in de woonkamer meer dan vijftig uitgaven van Flair opgestapeld.”

“En last but zeker not least: Nick en ik vieren onze houten bruiloft. Op 26 juni 2016, deze week precies vijf jaar geleden, voegde ik de naam Schilder toe aan mijn achternaam. Ik merk dat ik nog steeds met enige regelmaat terugblik op onze trouwdag. Dat ik dat de afgelopen weken extra vaak heb gedaan, heeft alles te maken met de Flair die volgende week in de schappen ligt. Ik wil onze houten bruiloft namelijk ook een beetje met jullie vieren. Vandaar dat aan de Flair van volgende week iets speciaals is toegevoegd.”

Lees ook:
Kirsten over bijzondere plek van haar en Nick: ‘We baalden dat ons geheim was verklapt’

“Samen met de redactie heb ik een bruidsspecial gemaakt, waarin ik alle ins en outs met jullie deel over onze Ibiza-wedding. En dat is niet het enige wat uitvoerig aan bod komt. Wat er nog meer in staat? Dat blijft nog heel even een  verrassing, daarvoor zul je toch echt ook de editie van volgende week moeten lezen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Fotografie: Daniel O’Connor | Styling: Tramontana | Visagie: BT Hair & Beauty