Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zwangerschap valt Bibi Breijman zwaar: ‘Helaas voelt ze zich hetzelfde als bij de zwangerschap van Teddy’

Zwangerschap valt Bibi Breijman zwaar: ‘Helaas voelt ze zich hetzelfde als bij de zwangerschap van Teddy’

Zwangerschap valt Bibi Breijman zwaar: ‘Helaas voelt ze zich hetzelfde als bij de zwangerschap van Teddy’

Gisteren hoorden we het heugelijke nieuws dat onze columnist Bibi Breijman zwanger is van haar tweede kindje met Waylon. Het stel is dolgelukkig, maar helaas is deze zwangerschap voor Bibi ook heel zwaar.

Heftige zwangerschap

Bibi’s eerste zwangerschap verliep helaas allesbehalve vlekkeloos, wat ook een van de redenen is dat het stel een tweede kindje lang heeft uitgesteld. De twee zijn dolblij met de komst van een broertje of zusje voor dochtertje Teddy (2), maar helaas gaat de zwangerschap niet over rozen. “Helaas voelt ze zich precies zoals met de zwangerschap van Ted”, laat de manager van Bibi weten aan Shownieuws.

Bij haar eerste zwangerschap had Bibi last van hyperemesis gravidum, een extreme vorm van misselijkheid. Maandenlang moest ze overgeven en voelde ze zich miserable. Toen deze klachten minder werden, kreeg ze ook nog eens last van bekkeninstabiliteit en zat ze tot aan de bevalling in een rolstoel. “Pas nu realiseer ik me hoe heftig het was. En dat heeft me ook bang gemaakt. Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen”, liet ze een tijd terug weten in haar Flair column.

Lees ook
Bibi Breijman zwanger van tweede kind samen met grote liefde Waylon

Zwangerschapsaankondiging

Ondanks een zware zwangerschap, besloten Bibi en Waylon toch voor een tweede kindje te gaan. Hopelijk verminderen de klachten bij Bibi en kan ze volop genieten van haar tweede zwangerschap de komende maanden. Bibi liet weten in een Instagram post dat ze wel een elftal met zanger Waylon zou willen. De hilarische zwangerschapsaankondiging zie je hieronder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Fotografie Bart Honingh | styling Martine Reurings | visagie Mitzy Malu Mudde