Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zwangere Lieke van Lexmond hoopt op goede band tussen kinderen

Zwangere Lieke van Lexmond hoopt op goede band tussen kinderen

Zwangere Lieke van Lexmond hoopt op goede band tussen kinderen

Lieke van Lexmond is hoogzwanger en zal eind maart voor de tweede keer moeder worden van een zoontje. De presentatrice heeft al een zoontje, Vik genaamd. Aan De Telegraaf laat Lieke weten dolblij te zijn dat het weer een jongetje wordt. Ze hoopt dan ook dat de twee jongetjes een goede band zullen krijgen.

Goede band
‘Ik vind jongetjes geweldig. Ik was echt dolblij toen ik hoorde dat ik nog een zoontje kreeg. Ook voor mijn oudste”, laat de 35-jarige Lieke weten aan De Telegraaf. Ze hoopt dat de twee zoontjes net zo’n goede band zullen hebben als zij met haar zus en broer heeft. “Ik heb zelf een zus waar ik enorm dik mee ben. En mijn partner is echt beste vrienden met zijn broer. Ik hoop dat mijn zonen ook zo hecht worden, dat ze echt voor de rest van hun leven maatjes zullen zijn.”

Derde kindje
Voor de toekomst zouden Lieke en haar man Bas wellicht nog wel een derde kindje willen. “Wie weet komt er ooit een derde en wordt dat dan een meisje. Hoewel wij in mijn familie niet goed zijn in het maken van meisjes. Zowel mijn broer als mijn zus zet jongetjes op de wereld. En hoe leuk is dat? Gaan we toch lekker niet tutten met lippenstift, maar boomhutten bouwen. Ook prima.”

 

Bron: Telegraaf

Lees ook: