Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Laatste loodjes: hoogzwangere Jet van Nieuwkerk deelt ‘echte’ foto van ‘waiting game’ in ondergoed

Laatste loodjes: hoogzwangere Jet van Nieuwkerk deelt ‘echte’ foto van ‘waiting game’ in ondergoed

Celebs
Laatste loodjes: hoogzwangere Jet van Nieuwkerk deelt ‘echte’ foto van ‘waiting game’ in ondergoed

Jet van Nieuwkerk kan ieder moment bevallen van haar eerste kindje. Met een echte, herkenbare, rauwe foto van afgelopen zondagochtend laat de bekende foodie en ‘dochter van’ haar volgers meegluren tijdens de laatste loodjes.

Wachten op een nieuw begin

Met een polaroidcamera is één van de laatste zondagen ‘met z’n tweeën’ vastgelegd. Op het korrelige kiekje zien we Jet in een geel setje ondergoed aan de eettafel zitten. Met een verveelde blik en haar benen uit elkaar om haar – toch wel bescheiden – buik de ruimte te geven. Aan de andere kant van de tafel is Ward druk bezig met het oppompen van de yogabal voor de bevalling.

Stilte voor de storm

“Zondagochtendsfeer. We zitten niet te wachten hoor, neuh”, schrijft Jet sarcastisch bij de foto van de foto. In hashtags schrijft ze er nog bij #stiltevoordestorm en #blotebastenontbijt. Ook lollig: ze quoot het gesprekje tussen haar en Ward in hashtags. “#Achpompjijdiebalalvastop #goedidee #spannendhe #jaspannendhe.”

Lees ook
Tóch #instaofficial: Jet van Nieuwkerk deelt eerste zwangerschapspost én verklapt meteen geslacht

Cravings

Jet maakte eind april haar zwangerschap bekend in een interview met LINDA. Toen er gevraagd werd naar haar favoriete recept, antwoordde de dochter van Matthijs: “Pff, dat vind ik een hele lastige. Maar als ik dan íets moet kiezen, is het denk ik melanzane. Dat is een lasagne zonder pastabladen. Al heb ik door mijn zwangerschap een mega koolhydraten craving. Zeker de eerste drie maanden heb ik pizza, pasta en tosti’s gegeten alsof mijn leven er vanaf hing.” In hetzelfde gesprek vertelde ze zeventien weken zwanger te zijn. Vader van het kindje is Ward van den Bosch, met wie de tv-kok al jaren een relatie heeft. Pal daarna onthulde Jet op Instagram dat ze mama wordt van een jongetje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

4(!) generaties. #bijnabijnbijna #volverwachting #dresscodegemist #shit

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Stilte voor de storm. Date night. #genietenernogmaarevenvan #zeggenze #allesssswordtanders #kommaarop #zegiknu #🤓

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet) op

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee