Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Groot verdriet voor acteur Waldemar Torenstra (46) door plotseling overlijden van zus

Groot verdriet voor acteur Waldemar Torenstra (46) door plotseling overlijden van zus

Groot verdriet voor acteur Waldemar Torenstra (46) door plotseling overlijden van zus

Intens verdriet voor acteur Waldemar Torenstra (46) en zijn familie: zijn acht jaar oudere zus Elzelien is op woensdag 1 april geheel onverwachts overleden.

Het was geen corona

Over de doodsoorzaak is nog niets bekend, maar mensen uit haar omgeving laten weten dat Elzelien ineens hoge koorts had en kort daarop stierf. Het management van Waldemar bevestigt Elzeliens overlijden aan Story: “Het is niet aan corona, en de familie wenst dit in stilte en privé te verwerken.”

Dol op kinderen

Elzelien was dol op de kinderen van Waldemar en zijn vriendin, presentatrice Sophie Hilbrand. Acht jaar geleden twitterde ze trots: “Wow, ik ben weer tante. Ravi is geboren: zoon van Waldemar en Sophie en broertje van mooie Robin!” Kleine kinderen gaven haar leven veel inhoud. Elzelien was leidinggevende van een kinderdagverblijf in Amsterdam. Ook daar voelt haar plotse overlijden als een groot verlies.

Gedwongen kleinschalig afscheid

De afgelopen dagen waren Waldemar en zijn broer Markus met Elzeliens zoon Cesar (24) druk bezig met de voorbereidingen voor haar afscheid. Vanwege het coronavirus moest de uitvaart sober blijven en mochten alleen de familieleden in kleine kring afscheid van haar nemen.

Lees ook
Sophie Hilbrand over wat liefde is: ‘Ik vind dat dus een moeilijke vraag’

‘Kapot van verdriet’

Op Facebook schreef de man van Elzelien vorige week bij een afbeelding van de rouwkaart: “Samen met haar zoon Cesar, dik gesteund door zijn grote vriend Sjon, haar broers Markus en Waldemar (alle vier toppers!) hebben we het de afgelopen dagen met heel veel tranen en af en toe ook met ‘een Elzelien-lach’ voor elkaar gekregen om deze kaart bij bijna iedereen morgen in de bus te hebben liggen.” Hij vervolgt: “We zijn meer dan kapot van verdriet maar zo dankbaar dat we er mogen zijn voor Elzelien”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress