Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zsa Zsa Gabor op 99-jarige leeftijd overleden

Zsa Zsa Gabor op 99-jarige leeftijd overleden

Zsa Zsa Gabor op 99-jarige leeftijd overleden

Actrice Zsa Zsa Gabor is niet meer. De legende uit Hollywood is zondag overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Dit terwijl de 99-jarige Gabor over twee maanden 100 zou zijn geworden. 

Carrière
De actrice, die van oorsprong Hongaars is, brak bij het grote publiek door in de jaren ’50, met haar rol in de musicalfilm Moulin Rouge, en tevens de film Touch of Evil. Deze twee titels zijn haar meest bekende werk. In de jaren die volgde, stond ze voornamelijk in de spotlights door haar spraakmakende huwelijken en relaties. Zsa Zda trouwde negen keer.

Gezondheidsproblemen
Zondag werd de 99-jarige Gabor naar het ziekenhuis gebracht, maar de hulpverleners konden niets meer voor haar doen. Al 12 jaar kampte de actrice met een slechte gezondheid. Door een ernstig auto-ongeluk in 2002 raakte ze deels verlamd, waarna ze ook nog een beroerte kreeg. Weer vijf jaar later moest er ook nog een been van Gabor worden geamputeerd, nadat een heupoperatie tot complicaties leidde.

Glamour
Op Instagram delen vele beroemdheden hun medeleven en allerlei foto’s verschijnen van wijlen Zsa Zsa online. Dita van Teese plaatste ook een foto op Instagram. ‘Another Hollywood legend has left us, the glamorous Zsa Zsa Gabor, one of the wittiest beauties of all time!’

 

Bron: RTL

Lees ook: