Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zóveel is een Instagramfoto van Beyoncé waard

Zóveel is een Instagramfoto van Beyoncé waard

Celebs
Zóveel is een Instagramfoto van Beyoncé waard

Dat Queen B het goed voor elkaar heeft, moge duidelijk zijn. Alles wat de zangeres aanraakt, verandert in goud en dat geldt ook vaar haar Instagramprofiel. Iedere foto die Beyoncé op Instagram plaatst, zou namelijk een miljoen dollar waard zijn!

Lees ook: Beyoncé verrast zieke tiener via FaceTime

Met dit mind blowing bedrag is Beyoncé een van de meest invloedrijke sterren op sociale media. Elke foto of video die de hoogzwangere zangeres op haar Instagram plaatst, heeft een geschatte commerciële waarde van een miljoen dollar. Dit schrijft Entertainment Weekly.

De reden? Onderzoek van bureau D’Marie Analytic wijst uit dat Beyoncé het meest invloedrijk is wat clicks, interactie en bereik betreft. Aan Time vertelt een woordvoerder van het betreffende onderzoeksbureau: ‘Haar spaarzame primeurs van exclusieve content veroorzaken zo’n gekte onder haar publiek. In deze dagen, is less écht more.’

De foto op Instagram die de meeste likes opleverde? Dat was het kiekje waarop de zangeres onthulde dat ze zwanger is van een tweeling. Deze foto kreeg bijna elf miljoen likes.

Bron: Privé

Shoppen is altijd een goed idee