Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wát een talent: zoontjes Chantal Janzen blijken muzikaliteit van moeder te hebben geërfd

Wát een talent: zoontjes Chantal Janzen blijken muzikaliteit van moeder te hebben geërfd

Wát een talent: zoontjes Chantal Janzen blijken muzikaliteit van moeder te hebben geërfd

Dat Chantal Janzen (41) een aardig deuntje kan zingen, is niets nieuws. Maar blijkbaar heeft ze haar muzikale talent ook doorgegeven aan haar twee zoontjes. Al moet Bobby (2) nog wél even werken aan zijn inzet.

Zoons Chantal Janzen

Hoewel James flink zijn best doet op de piano, is de jongste zoon van de presentatrice er op een gegeven moment duidelijk klaar mee. “Vanwege verschil van mening over inzet, is de vacature voor ‘gitarist van de band’ vlak na deze sessie vrijgekomen”, is dan ook de conclusie van Chantal onder het aandoenlijke filmpje.

Nieuwe band

Bekend Nederland ziet deze nieuwe muzikale samenstelling in ieder geval wel zitten. “Wat een heerlijke band!”, reageert acteur Patrick Martens. Presentator Viktor Brand kan niet anders dan lachende emoji’s achterlaten onder dit schouwspel. Toch valt ook iets anders op, namelijk hóe goed James al kan pianospelen. “Wat een talent heeft James zeg. Dat van Bobby komt nog wel. Misschien een blokfluit proberen”, schrijft een fan gekscherend.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanwege verschil van mening over inzet, is de vacature voor ‘gitarist van de band’ vlak na deze sessie vrijgekomen.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapt Janzen in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Lees ook
(K)instaproof: Chirurgie-experts vermoeden cosmetische misser bij Chantal Janzen

Chantal als moeder

In een recent interview in haar magazine deed James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zei hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ ‘Any day spent with you is my favorite day. So today is my new favorite day. And I will always show you the right way.’ • • said Pooh to Piglet. ??

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit portret noemen wij: ‘Als het kuiken slaapt’. ?+?+?-?= even rust #alshetkuikenslaapt

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Voor mijn eigen allerliefste mama, voor de allerliefste mama van mijn bonuskinderen, voor mn vriendinnen die zulke goeie mama’s zijn, voor alle moeders die hun kinderen moeten missen, voor alle kinderen die hun moeders moeten missen, voor alle alleenstaande moeders, voor alle gescheiden moeders, voor alle pleegmoeders, voor alle vrouwen die ineens ook ‘n beetje moeder zijn voor de kinderen van een nieuwe partner, voor alle lief-, stief-, bonus-moeders, voor alle vrouwen die over ‘n ander moederen, voor alle wensmoeders, voor alle moeders die het nu moeilijk hebben, voor alle moeders waarvan de kinderen het moeilijk hebben, en voor alle kersverse moeders: heel veel liefs vandaag. JE DOET ‘T GOED❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram