Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: zoontje Yolanthe Cabau naast taaltalent ook nog eens een held op de piste

Zien: zoontje Yolanthe Cabau naast taaltalent ook nog eens een held op de piste

Zien: zoontje Yolanthe Cabau naast taaltalent ook nog eens een held op de piste

Dat Xess Xava, het zoontje van Yolanthe Cabau, ontzettend getalenteerd is, is inmiddels geen geheim meer. Het zesjarige jochie kan maar liefst 3 (!) talen spreken én is ook nog eens een ski-pro op de piste. Dat laatste bleek wel weer in Yolanthe’s meest recente Instagrampost. Té schattig.

Zoontje Yolanthe Cabau

In een Instagrampost van Yolanthe is te zien hoe de twee samen genieten van een heerlijke wintersportvakantie in Aspen in Colorado. In de reeks foto’s is ook een kort filmpje te zien van Xess die – zonder moeite, moeten we er wel bij zeggen – van de berg af skiet. En eerlijk: het ziet er mega professioneel uit.

Yolanthe’s volgers zijn het in ieder geval met ons eens en laten aanmoedigende reacties achter onder de foto. Zo reageert iemand: “Wow die Xess is echt een pro, heerlijk kind”, waarop Yo reageert: “Lief hè, dank je wel”. Weer een ander schrijft: “Kijk Xess gaan met skiën”, met een aantal verbaasde emoji’s.

Tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Yolanthe Cabau meest begeerde vrijgezel: ‘Ik blijf nog wel even single’

Talenknobbel

Yolanthe is natuurlijk maar al te trots op haar zoontje Xess. Eerder deze week deelde ze een video van Xess, waarin hij vertelde dat hij maar liefst drie verschillende talen spreekt. “He told me he has 3 buttons; Dutch, Spanish and English”, schrijft de actrice onder de post.

Yolanthe’s following is maar wat verbaasd over de talenknobbel van het ventje. “Geweldig… 3 talen spreken op die leeftijd”, schrijft iemand. Weer een ander laat weten: “Te lief dit. En wat knap; 3 talen!”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress