Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoontje Teun (3) geeft Marlijn Weerdenburg veel steun na overlijden moeder

Zoontje Teun (3) geeft Marlijn Weerdenburg veel steun na overlijden moeder

Zoontje Teun (3) geeft Marlijn Weerdenburg veel steun na overlijden moeder

Marlijn Weerdenburg beviel vorige week van haar tweede zoon Sammie. Een paar dagen daarvoor overleed plotseling haar moeder, iets waar Marlijn het erg moeilijk mee heeft. Gelukkig heeft ze zoontje Teun (3) om haar heen. Ook al is het jochie nog zo jong, hij geeft de presentatrice enorm veel steun.

Zoontje Marlijn Weerdenburg geeft steun

“Deze lieve jongen geeft me sinds het verlies van mijn moeder ineens knuffels”, begint Marlijn haar post op Instagram. Op de foto zie je zoontje Teun een kusgebaar maken naar zijn moeder. “Lange (soms iets wat harde en onbehouwen :)) omhelzingen. Met kusjes erbij”, aldus een blije Weerdenburg. Blijkbaar voelt de peuter dat Marlijn een emotionele tijd heeft. “Hij voelt alles zo goed aan. Ik kan er soms wel om huilen, zo lief vind ik hem. ?”

De tekst gaat verder onder de foto.

Hartverwarmende reacties

Collega’s van de zangeres laten van zich horen onder de post. “Ach zonen ❤️ en ach dochters ook natuurlijk, ach ach ❤️❤️❤️”, schrijft Claudia de Breij. Irene Moors laat weten: “?❤️ooo lief”. Ook moeders Melissa Drost, Hanna Verboom en Tanja Jess laten hartjes achter bij de foto.

Lees ook
Marlijn Weerdenburg: ‘Ik ben sterker geworden door alle dingen die niet zijn gelukt’

Leven en dood

Marlijn Weerdenburg (38)  is op 23 april bevallen van haar zoontje. Op Instagram maakt Marlijn het heuglijke nieuws bekend met een eerste gezinsfoto. Daarbij onthult ze de naam van haar pasgeboren zoon. “Sammie Johan Willempje Broers”, schrijft de presentatrice. . “Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie”, vervolgt Marlijn.

Virtueel geboortekaartje

Speciaal voor haar zoontje maakte ze een digitaal geboortekaartje in de vorm van een liedje. “Begin januari kwam het idee naar boven om, op het moment dat wij ons eigen grootse cadeau zouden krijgen, jullie een soort virtueel muzikaal geboortekaartje te ‘sturen’. Ik schreef een liedje voor onze nog ongeboren baby Sammie en ging in maart de studio. Daarna stortte mijn wereld in en verloor ik mijn moeder. Hoe vervreemdend om een liedje als dit, uit te brengen. Van toen alles nog normaal was. En toch doe ik het. Mijn moeder had het zo gewild. Ze was mijn grootste fan en zou willen dat ik mijn zoon zou eren. Dus bij deze mijn single: Sammie. Over het grote wachten met een baby’tje in je buik.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram