Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo zielig: zoontje Nicolette Kluijver enorm gepest om nieuwe hobby

Zo zielig: zoontje Nicolette Kluijver enorm gepest om nieuwe hobby

Zo zielig: zoontje Nicolette Kluijver enorm gepest om nieuwe hobby

Nicolette Kluijver zit er helemaal doorheen. Haar vierjarige zoontje Jesse wordt gepest op school omdat hij op balletles zit. Hartverscheurend natuurlijk als moeder, en daarom doet de presentatrice een emotionele oproep.

Nicolette deelt een foto van haar kleine man in de balletstudio en schrijft: “Ik vind het zo erg dat mijn zoontje vandaag niet naar ballet durft omdat ze hem dan pesten!” Ze vervolgt: “Vertel je kind vanavond voor het slapen gaan dat wat je doet of wie je bent niets uitmaakt, als je maar gelukkig bent!”

Hart onder de riem

Andere ouders zijn het roerend met haar eens en steken de presentatrice een hart onder de riem. Zo reageert Jim Bakkum: “Ik vind ‘m nu al de coolste en stoerste gast die er is.” Rossana Kluivert merkt op: “Een kind heeft dat niet van zichzelf maar van ouders die bekrompen en kortzichtig zijn. Ik vind het super stoer.”

Lees ook
Nicolette Kluijver stapt uit haar comfort zone en fans wensen haar veel succes

Ballet

Giel Beelen heeft vroeger ook op ballet gezeten en hoopt echt dat het zoontje van Nicolette het weer wil proberen. “Heb zelf ook jarenlang op ballet gezeten maar denk omdat ik ook op voetbal zat ‘viel het mee’. Hoop zo dat hij het weer wil proberen. Mensen die niet de platgetrapte paden betreden maken deze wereld mooi! ?❤️.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram