Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoontje (4) Naya Rivera: ‘Mama schreeuwde nog om hulp voordat ze verdronk’

Zoontje (4) Naya Rivera: ‘Mama schreeuwde nog om hulp voordat ze verdronk’

Zoontje (4) Naya Rivera: ‘Mama schreeuwde nog om hulp voordat ze verdronk’

‘Glee’-actrice Naya Rivera raakte tijdens een boottocht met haar zoontje (4) vermist en bleek een paar dagen later verdronken te zijn. De actrice heeft vlak voordat ze verdronk om hulp geroepen en met haar armen gezwaaid om gezien te worden. Dat heeft Josey verteld aan het team dat de dood onderzoekt. 

‘Help’

Naya’s zoontje Josey heeft aan een onderzoeksteam verteld hoe de laatste minuten van zijn moeder eruit zagen. En dat zijn hartverscheurende details. Zo vertelt hij onder meer dat ze samen tot drie telden om van het bootje af te kunnen springen en dat Naya hem daarna opdroeg om weer terug op de boot te gaan. “Ze hielp hem erop te komen, vervolgens hoorde hij haar ‘help’ schreeuwen en stak ze nog een arm in de lucht. Daarna verdween ze in het water”, staat er in het onderzoeksrapport.

Duizeligheid

Ondanks dat de actrice in goede gezondheid verkeerde, kampte ze met duizeligheid. Die klachten zouden verergerd zijn toen Naya in het water was. “De overledene zou last van duizeligheid hebben tot het punt van braken, maar ze leerde de symptomen onder controle te houden met medicijnen”, concluderen de onderzoekers.

Turbulente relatie

Rivera kreeg in september 2015 zoon Josey met acteur Ryan Dorsey. De relatie tussen de twee was een tumultueuze. Ze trouwden in 2014, maar waren in 2017 alweer van plan te gaan scheiden. Uiteindelijk zagen ze daar vanaf. In datzelfde jaar kwam Naya negatief in het nieuws nadat haar man haar aanklaagde wegens huiselijk geweld. Zij zou hem tijdens een wandeling met hun zoontje meerdere malen hebben geslagen. De aanklacht werd ingetrokken, en Naya en Ryan scheidden in juni 2018. De acteurs deelden de voogdij over hun kind.

Lees ook
Zusje Naya Rivera voor het eerst na tragische dood: ‘Ik zal iedere seconde van je leven missen’

Leven gegeven voor zoontje

De 33-jarige Naya, vooral bekend van haar rol in de hitserie Glee, verdronk begin juli in Lake Piru in Ventura County, CaliforniëZe maakte samen met haar zoontje een boottochtje, toen ze tijdens het zwemmen in de problemen raakte. Naya wist haar zoontje op de boot te krijgen, maar kon zichzelf niet meer redden. Haar zoontje werd later alleen en slapend op de boot aangetroffen. Na een intense zoektocht van een paar dagen werd haar lichaam teruggevonden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

just the two of us

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

Bron: AD.nl, People | Beeld: Brunopress