Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De feestvreugde is voorbij: zoontje Lil’ Kleine geveld door koorts

De feestvreugde is voorbij: zoontje Lil’ Kleine geveld door koorts

De feestvreugde is voorbij: zoontje Lil’ Kleine geveld door koorts

Vlak voordat het Nederlandse kabinet strengere maatregelen invoerde om het coronavirus in te dammen, stapten Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes met hun zoontje Lío op het vliegtuig voor een luxueuze vakantie in Dubai. Een actie die op weinig steun van hun volgers kon rekenen. Het stel begreep zelf écht niet wat het probleem was. Tot nu: het gezin zit nog altijd vast in het luxeparadijs en nu heeft zoontje Lío tot overmaat van ramp koorts gekregen.

“Ik heb de situatie onderschat”, vertelt de 25-jarige rapper aan Grazia. Hij vertrok met zijn gezinnetje naar Dubai om even te ontspannen, maar belandde al snel in een benarde situatie. “We hadden nooit verwacht dat alles zou sluiten. Er is niets te beleven: de restaurants zijn dicht, de stranden gesloten, en vanaf acht uur ’s avonds mag je hier de straat helemaal niet meer op”, aldus Kleine. Van feest vieren is  al helemaal geen sprake meer voor het koppel.

Onderschatte situatie

Ondanks de berichten over het coronavirus besloot het stel tóch te vertrekken. En dat viel bij veel volgers in het verkeerde keelgat. Jaimie vertelt tijdens het interview de reden waarom zij toch vertrokken: “Jorik heeft het afgelopen jaar enorm hard gewerkt en we wilden gewoon even genieten met ons gezin.” Toch geeft ze wel toe dat ze de situatie heeft onderschat: “Velen met mij, denk ik, vooral mensen van onze leeftijd. Mensen zien ons hier lekker in het zonnetje op een tropische plek, maar beseffen niet dat wij ook gewoon thuis moeten blijven (…) voor ons is het ook een heel andere vakantie geworden dan we voor ogen hadden.”

Lees ook: Lil’ Kleine rekent af met alle geruchten rondom zijn vertrek bij ‘The Voice of Holland’

Koorts

Jaimie geeft aan in Dubai een stuk alerter geworden op het virus. Al helemaal nu hun zoontje koorts heeft gekregen. “Lío heeft al een paar dagen koorts, dan ga je je toch zorgen maken”, vertelt de bezorgde moeder aan het blad. “Ik heb vanmiddag dus voor de zekerheid de dokter gebeld, maar die stelde me gerust dat het erbij hoort, omdat zijn tandjes doorkomen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Als je naar rechts kijkt, zie je links niks.

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op 18 Mrt 2020 om 7:07 (PDT)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Instagram, Brunopress