Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Emotionele Roxeanne Hazes vanwege verjaardag zoontje Fender (3): ‘Waar blijft de tijd?’

Emotionele Roxeanne Hazes vanwege verjaardag zoontje Fender (3): ‘Waar blijft de tijd?’

Emotionele Roxeanne Hazes vanwege verjaardag zoontje Fender (3): ‘Waar blijft de tijd?’

Vandaag mag het zoontje van Roxeanne Hazes, Fender, drie kaarsjes uitblazen. Een bijzonder moment voor de zangeres die emotioneel terugblikt op de afgelopen drie jaar met haar mannetje. 

Zoontje Fender jarig

“Onze boef is vandaag 3 geworden?”, schrijft Roxeanne Hazes op Instagram bij vele foto’s van pasgeboren zoontje Fender. “3!!!! Waar blijft de tijd?”, aldus een geschokte Roxeanne. “De afgelopen dagen zoveel teruggedacht aan de eerste maanden als papa en mama. De helse nachten, de hallucinaties, de huilbuien, de vreugde, het onvoorwaardelijk verliefd zijn op mijn gezin, hoe je rook, hoe je voelde, die klote borstvoeding die ik perse door wilde zetten en maar heel soms wilde lukken, de onwetendheid, de onzekerheden, je meenemen op tour, je eerste lachje…” Naast de trip down memory lane, besluit de zangeres ook een aantal prachtige woorden te schrijven en goede raad te geven aan zoontje Fender: “Je bent het zonnetje in ons leven. Je verbindt. Je bent precies goed zoals je bent, Fender. En laat je nooit iets anders vertellen.❤️” 

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes)

Felicitaties

Roxeanne deelt drie collages op Instagram waarop mooi de eerste momenten met zoontje Fender zijn weergegeven. Vele BN’ers en volgers feliciteren de zangeres dan ook met haar kindje. “Gefeliciteerd lieve Fender ?”, schrijft Chantal Janzen feestelijk. Collega Samantha Steenwijk schrijft: “Gefeliciteerd met die stinkerd! ?❤️ ” en ook Soundos El Ahmadi laat haar felicitaties achter voor Fender. Ex-schoonzus Monique feliciteert haar neefje in haar eigen Instagram Stories.

Lees ook
Roxeanne Hazes na 17 jaar herenigd met halfzus: ‘Zagen elkaar voor het laatst bij crematie van onze vader’

Schoonzussen

Het lijkt erop dat de band tussen Monique en Roxeanne zelfs sterker is dan de band van Roxeanne en André. De voormalige schoonzussen zien elkaar regelmatig en fantaseren er openlijk over om later samen op een boerderij te gaan wonen. Ook reageren ze vaak op elkaars Instagramberichten. Roxeanne ziet Monique dan ook als een zus, dat zei ze eerder in een interview. “Ik kan ook ongelooflijk goed met Monique: het is niet alleen een zus, maar ook een vriendin. En dat is gewoon heel erg fijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress