Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoontje van Dave Roelvink heeft broers Dave en Donny dichter bij elkaar gebracht

Zoontje van Dave Roelvink heeft broers Dave en Donny dichter bij elkaar gebracht

Zoontje van Dave Roelvink heeft broers Dave en Donny dichter bij elkaar gebracht

Dave Roelvink en broertje Donny konden lang niet altijd met elkaar door één deur. Dave was behoorlijk rebels vroeger en dit leidde tot gedoe met Donny. De twee vertellen aan Story over de periode dat ze ruzie met elkaar hadden en hoe ze weer bij elkaar zijn gekomen.

Dave en Donny

Lange tijd hadden broers Dave Roelvink en Donny Roelvink mot met elkaar. Achteraf vond Donny het goed dat hij een tijdje geen contact had met Dave, vertelt hij aan Story. “Dat heeft in totaal zo’n anderhalf jaar geduurd. Dat was helemaal niet leuk, maar ik denk toch dat het goed is geweest dat we die tijd hebben genomen.” Dave had een behoorlijk wild leven, wat zorgde voor veel problemen binnen de familie.

“Het ging mis omdat ik vond dat er bepaalde grenzen getrokken moesten worden. Dave vloog nog weleens letterlijk en figuurlijk uit de bocht en dat straalt op de hele familie af. Omdat we in de schijnwerpers staan, hebben we er allemaal last van en worden we aangesproken op de dingen die hij doet”, vertelt Donny openhartig. “Onze vader heeft nog geprobeerd om te bemiddelen, maar ik heb hem gezegd dat wij dit als volwassenen zelf moesten oplossen. Uiteindelijk ben ik degene geweest die naar Dave is toegegaan.”

Lees ook
Dave Roelvink eerlijk over zware 30 uur durende bevalling van vriendin Jazzlyn

Neefje Dean

Donny besluit opnieuw contact op te nemen met Dave, zodra hij hoorde dat Dave vader zou worden. Een aantal weken geleden beviel Jazzlyn, de vriendin van Dave Roelvink, van zoontje Dean. Donny wilde graag een oom zijn voor de kleine en is blij dat hij nu een onderdeel kan zijn van het leven van Dean. Ook Dave en Donny zijn dichter naar elkaar toe gegroeid door de geboorte van de kleine.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress