Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoontje Anouk Hoogendijk voor het eerst uit logeren (in een hilarische outfit)

Zoontje Anouk Hoogendijk voor het eerst uit logeren (in een hilarische outfit)

Zoontje Anouk Hoogendijk voor het eerst uit logeren (in een hilarische outfit)

Het zoontje van Anouk Hoogendijk, Sonny, is alweer twee maandjes oud. Om dat te vieren organiseerden de kersverse ouders een dinertje voor zichzelf en stuurde ze hun zoontje naar opa en oma om te logeren. En Anouk had aan alles gedacht, zelfs aan de matching outfits.

Anouk Hoogendijk zoontje logeren

‘Sonny 2 maanden!’, schrijft de oud-voetbalster bij de foto. Daarop is te zien hoe zij en haar vriend Pieter Verhoeven genieten van een dinertje aan huis. Maar daarom moest zoontje Sonny wel ondergebracht worden bij opa en oma voor een heuse ‘pyamaparty’.

Matchen met opa en oma

Dat Anouk haar zoon niet zomaar achterlaat blijkt wel uit de tweede foto die de sportster plaatst: “Swipe naar links als je wil zien hoe dat verliep ?❤️ “, waarbij Anouk verwijst naar het logeerpartijtje. Daarop is te zien hoe opa en oma in matchende pyjama’s met kleinzoon Sonny op de bank zitten. Uit de hashtags onder de post blijkt dat Anouk schuldig is aan die leuke pyjama’s.

Grappige reacties

Aan de reacties onder de foto’s is te zien dat iedereen de pyjama actie van Anouk geweldig vindt. Zo reageert naamgenoot Anouk Smulders “Aaahhhh logeerpartij! Briljant in die pyama’s ??? ” en ook Leontine Borsato laat een lief berichtje achter: “Wat heerlijk voor opa en oma ( die pyjama’s zijn geweldig ) én wat heerlijk voor jullie! Date night ❤️”

Kinderwens

Aan Flair vertelde Anouk begin mei dat ze al twee jaar lang werd gevraagd of er nou al eens een baby kwam. Hoewel ze toen zei dat ze dolgraag moeder wilde worden, voegde ze er ook aan toe dat die kinderwens geen haast had. Toen werd ons blad plots ingehaald door de realiteit. In dezelfde week dat het nummer met Anouk in de schappen lag, maakte de sportvrouw bekend dat zij en haar grote liefde Pieter Verhoeven een gezinnetje worden. “Zo blij om het eindelijk van de daken te mogen schreeuwen. Wij verwachten een baby!”, schreef ze toen op Instagram. Hóe leuk? In oktober 2020 werd het stel de trotse ouders van zoon Sonny.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress